eledeldiszkont.hu

Ügyfélszolgálat: hétfőtől-péntekig 10-16 óráig

Telefonszám: +36-30/975-1818

E-mail: info@eledeldiszkont.hu

A kosár üres!

Keresés

Keresés

Kategóriák

Kategóriák

Menü
Hírlevélre feliratkozás

Hírlevélre feliratkozás

Akciós termékünk

Akciós termékünk

Fit Active Puppy

Fit Active Puppy

9.990 FtA használat szabályai

A felső menüsorokban található linkekre klikkelve megtekintheti az áruházhoz kapcsolódó alapvető tudnivalókat, a céginformációkat, szállítási feltételeket, ügyfélszolgálat telefonszámát, adatkezelés szabályait. A bal felső sarokban található "eledeldiszkont" logóra kattintva, minden esetben visszatérhet a főoldalra. A bal oldali oszlopban a kereső és a kategóriák linkjei, a középső oszlopban az újdonságaink és az akciós termékeink találhatóak. Az áruházunkban rendelés feladása nélkül is tájékozódhat termékeinkről. Ebben az esetben adatai megadása nem szükséges. A bejelentkezés és regisztráció nélkül történő böngészés közben is választhat ki termékeket, s miután regisztrálta magát, ezek azonnal megrendelhetőek, nem szükséges újra kiválasztani őket.

Megrendelés:

A kereskedő köteles a fogyasztó megrendelését haladéktalanul, de legkésőbb 48 órán belül elektronikusan visszaigazolni, ami a gyakorlatban egy automatikus válasz e-maillel történik, amely a megrendelés feltételeit (termék neve, ár, szállítási feltételek stb.) erősíti meg. Ha a visszaigazolás 48 órán belül nem történik meg, a fogyasztót nem köti megrendelése és nem köteles a leszállított termék átvételére.

A kiválasztott termékeket a kosár ikonra klikkelve teheti a kosarába, melyek rendelési mennyisége egyszerűen módosítható a feltüntetett darabszám megváltoztatásával. A "Frissít" gomb megnyomásakor ismételt árkalkuláció történik, míg a szemetes ikon segítségével a kiválasztott termék egyszerűen eltávolítható. A vásárlást a "vissza a vásárláshoz" gomb megnyomásával, vagy a bal oldalon található kategóriák egyikének kiválasztásával folytathatja. A termékek mellett feltüntetett árak tartalmazzák az áfát, de nem tartalmazzák a házhozszállítás költségét. Ha a vásárlást befejezte és szeretné megrendelni a kiválasztott termékeket, úgy a szállítási és a fizetési mód kiválasztását követően a rendszer kiszámítja az adott szállítási módhoz tartozó szállítási díjat, és az áruátvételkor fizetendő összeget. (Az árak bruttó árak, melyek az áfát tartalmazzák.) Ezt követően a lap alján található "Megrendelés" gombra klikkelve adhatja fel megrendelését. 

Szállítási mód:

A megrendelt áruta GLS futárszolgálattal szállítjuk házhoz, melynek díjai a szállítás és garancia menüpontban vannak feltüntetve.

Fizetési mód:

A fizetés történhet készpénzben (utánvéttel ), vagy  banki előreutalással. Ha az utánvéttel történő fizetést választja, akkor a szállítást végző futárnak kell kifizetni az áru ellenértékét az átvételkor. Átutalás esetén az alábbi bankszámlákra várjuk a megrendelés ellenértékét, az átutalás  közleményében kérjük adja meg a rendelés azonosító számot.

HUF bankszámlaszám:

Raiffeisen Bank: 12042809-01183544-00100001

A nem készpénzes fizetési mód választása esetén a termékek kiszállítását, csak a fizetési tranzakció lezárását követően kezdjük meg.
A rendszer a megrendelés leadását követően azonnal értesítést küld a kereskedő és a vásárló e-mail címére. A visszaigazoló levél tartalmazza a megrendeléssel kapcsolatos összes információt. Mivel az értesítés a vásárló által megadott e-mail címre történik, ezért annak helyes volta a vásárló felelőssége.

A szerződés tárgyának lényeges tulajdonságai:

  • Az üzemeltető adatai
  • Termékek bemutatása
  • Használat szabályai
  • Rendelési információk (rendelési információk ismertetése, megrendelés feldolgozásával kapcsolatos információk, rendelés lépéseinek bemutatása)
  • Termék ill. házhozszállítás árának ismertetése
  • Házhozszállítással kapcsolatos információk közlése
  • Jótállási, garanciális tudnivalók
  • Elállási jog ismertetése
  • Elállási jog gyakorlásának ismertetése
  • Információk az adatkezelésről

Az adott áru megrendelésének időpontja az az időpont, amikor megrendelését az áruházon keresztül eljuttatja hozzánk. Megrendelése akkor lép életbe, ha e-mail-ben azt visszaigazoljuk.
Minden megrendelés egyedi azonosítóval (sorszámmal) van ellátva. Igény esetén a webáruházba való bejelentkezést követően a Saját adatokra kattintva megtekinthetőek a megrendelések, és azok állapota (nyers, postázva, vagy teljesítve), vagyis a megkötött szerződés iktatásra kerül, amely utólag hozzáférhető. A megkötendő szerződés írásban foglalt szerződésnek minősül, melynek nyelve magyar. Az itt leírtak megfelelnek a "1997. évi CLV törvény a fogyasztóvédelemről" előírásainak.

Az itt nem szabályzott kérdésekben a Polgári Törvénykönyv, valamint a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999 II. S. számú kormányrendelet rendelkezései az irányadóak.

A vásárlónak vitás kérdésekben joga van Békéltető testülethez fordulni.

 

Szabolcs Szatmár Bereg Megyei Békéltető Testület

4400 Nyíregyháza, Széchenyi u. 2.

 

Jó vásárlást kívánunk!

Felhasználási feltételek
A felső menüsorokban található linkekre klikkelve megtekintheti az áruházhoz kapcsolódó alapvető tudnivalókat, a céginformációkat, szállítási feltételeket, ügyfélszolgálat telefonszámát, adatkezelés szabályait. A bal felső sarokban található "eledeldiszkont" logóra kattintva, minden esetben visszatérhet a főoldalra. A bal oldali oszlopban a kereső és a kategóriák linkjei, a középső oszlopban az újdonságaink és az akciós termékeink találhatóak. Az áruházu...
tovább »

Szállítás és garancia


Kérjük, rendelése megkezdése előtt olvassa el az általános szerződési feltételeket, a használat szabályait, az esetlegesen felmerülő kérdések tisztázása érdekében. Rendelése feladásával elismeri az ÁSZF -et, melynek értelmében, a megrendelő és a RÉVA Kft. között távollevők közötti szerződés jön létre. A Réva Kft. kötelezettséget vállal, hogy az ÁSZF-ben leírtak szerint jár el, a megrendelő pedig kötelezettséget vállal arra, hogy a megrendelt áru ellenértékét -az általa választott módon- megtéríti, illetve a részére kiszállított árut - az általa megadott címen ..
tovább »

Halak, Teknősök


- Tavi
- Akváriumi

Egyéb eledel


- Görény
© 2015 eledeldiszkont.hu - Minden jog fenntartva! Online Vitarendezés

Cards Cards Árgép