eledeldiszkont.hu

Ügyfélszolgálat: hétfőtől-péntekig 10-16 óráig

Telefonszám: +36-30/975-1818

E-mail: info@eledeldiszkont.hu

A kosár üres!

Keresés

Keresés

Kategóriák

Kategóriák

Menü
Hírlevélre feliratkozás

Hírlevélre feliratkozás

Akciós termékünk

Akciós termékünk

Fit Active Puppy&Junior Lamb

Fit Active Puppy&Junior Lamb

3.990 FtSzemélyes adatok védelme, adatai nálunk biztos kezekben vannak.

A regisztrált vásárlók személyes adatait az Adatvédemi törvény hatályos szabályozása szerint kezeljük. Az adatvédelmi törvény (1992. évi LXIII.tv), valamint a Direkt marketing szabályaira vonatkozó törvény (1995 .évi CXIX tv., valamint ,a 2001. évi. CVIII. tv.) értelmében tájékoztatjuk, hogy megrendelésével mint ügyfelünk hozzájárul, hogy a megadott személyes adatait (név, lakcím, telefonszám, faxszám, e-mail cím) csak és kizárólag a csomagküldő cég a csomagküldési célra használja fel.

A személyes adatok feldolgozása során az 1998. évi. VI., valamint a, 2001.évi CVIII. törvény; alapján járunk el. Az eledeldiszkont.hu Webáruház által kezelt személyes adatairól bármikor tájékoztatást kérhet az alábbi e-mail címen: reva@gmail.hu

Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez Itt kérheti adatai törlését és helyesbítését is.

A regisztrált felhasználóink hírlevélben értesülnek az ajánlatainkról, ha nem tartanak rá igényt, a hírlevél alján bármikor leiratkozhatnak arról.

Felhasználási feltételek


A felső menüsorokban található linkekre klikkelve megtekintheti az áruházhoz kapcsolódó alapvető tudnivalókat, a céginformációkat, szállítási feltételeket, ügyfélszolgálat telefonszámát, adatkezelés szabályait. A bal felső sarokban található "eledeldiszkont" logóra kattintva, minden esetben visszatérhet a főoldalra. A bal oldali oszlopban a kereső és a kategóriák linkjei, a középső oszlopban az újdonságaink és az akciós termékeink találhatóak. Az áruházunkban rendelése ...
tovább »

Szállítás és garancia


Kérjük, rendelése megkezdése előtt olvassa el az általános szerződési feltételeket,a használat szabályait, az esetlegesen felmerülő kérdések tisztázása érdekében. Rendelése feladásával elismeri az ÁSZF -et,melynek értelmében, a megrendelő és a RÉVA Kft. között távollevők közötti szerződés jön létre. A Réva Kft.kötelezettséget vállal, hogy az ÁSZF-ben leírtak szerint jár el,a megrendelő pedig kötelezettséget vállal arra, hogy a megrendelt áru ellenértékét -az általa választott módon- megtéríti, illetve a részére kiszállított árut - az általa megadott címen - átveszi.

tovább »

Halak, Teknősök


- Tavi
- Akváriumi

Egyéb eledel


- Görény
© 2015 eledeldiszkont.hu - Minden jog fenntartva! Online Vitarendezés

Cards Cards Árgép