eledeldiszkont.hu

Ügyfélszolgálat: hétfőtől-péntekig 10-16 óráig

Telefonszám: +36-30/975-1818

E-mail: info@eledeldiszkont.hu

A kosár üres!

Keresés

Keresés

Kategóriák

Kategóriák

Menü
Hírlevélre feliratkozás

Hírlevélre feliratkozás

Akciós termékünk

Akciós termékünk

Royal Canin Medium Junior

Royal Canin Medium Junior

1.850 FtSzemélyes adatok védelme, adatai nálunk biztos kezekben vannak.

A regisztrált vásárlók személyes adatait az Adatvédemi törvény hatályos szabályozása szerint kezeljük. Az adatvédelmi törvény (1992. évi LXIII.tv), valamint a Direkt marketing szabályaira vonatkozó törvény (1995 .évi CXIX tv., valamint ,a 2001. évi. CVIII. tv.) értelmében tájékoztatjuk, hogy megrendelésével mint ügyfelünk hozzájárul, hogy a megadott személyes adatait (név, lakcím, telefonszám, faxszám, e-mail cím) csak és kizárólag a csomagküldő cég a csomagküldési célra használja fel.

A személyes adatok feldolgozása során az 1998. évi. VI., valamint a, 2001.évi CVIII. törvény; alapján járunk el. Az eledeldiszkont.hu Webáruház által kezelt személyes adatairól bármikor tájékoztatást kérhet az alábbi e-mail címen: reva@gmail.hu

Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez Itt kérheti adatai törlését és helyesbítését is.

A regisztrált felhasználóink hírlevélben értesülnek az ajánlatainkról, ha nem tartanak rá igényt, a hírlevél alján bármikor leiratkozhatnak arról.

Felhasználási feltételek


A felső menüsorokban található linkekre klikkelve megtekintheti az áruházhoz kapcsolódó alapvető tudnivalókat, a céginformációkat, szállítási feltételeket, ügyfélszolgálat telefonszámát, adatkezelés szabályait. A bal felső sarokban található "eledeldiszkont" logóra kattintva, minden esetben visszatérhet a főoldalra. A bal oldali oszlopban a kereső és a kategóriák linkjei, a középső oszlopban az újdonságaink és az akciós termékeink találhatóak. Az áruházunkban rendelése ...
tovább »

Szállítás és garancia


Kérjük, rendelése megkezdése előtt olvassa el az általános szerződési feltételeket,a használat szabályait, az esetlegesen felmerülő kérdések tisztázása érdekében. Rendelése feladásával elismeri az ÁSZF -et,melynek értelmében, a megrendelő és a RÉVA Kft. között távollevők közötti szerződés jön létre. A Réva Kft.kötelezettséget vállal, hogy az ÁSZF-ben leírtak szerint jár el,a megrendelő pedig kötelezettséget vállal arra, hogy a megrendelt áru ellenértékét -az általa választott módon- megtéríti, illetve a részére kiszállított árut - az általa megadott címen - átveszi.

tovább »

Halak, Teknősök


- Tavi
- Akváriumi

Egyéb eledel


- Görény
© 2015 eledeldiszkont.hu - Minden jog fenntartva! Online Vitarendezés

Cards Cards Árgép