Általános Szerződési Feltételek

eledeldiszkont.hu

A kosár üres!

Keresés

Keresés

Kategóriák

Kategóriák

Menü
Hírlevélre feliratkozás

Hírlevélre feliratkozás

Legújabb termékünk

Legújabb termékünk

YOYO Wellness eledel törpehörcsögöknek (1000 ml)

YOYO Wellness eledel törpehörcsögöknek (1000 ml)

570 Ft

royalcanin


Kérjük, rendelése megkezdése előtt olvassa el az Általános Szerződési Feltételeket és a használat szabályait az esetlegesen felmerülő kérdések tisztázása érdekében.

A webáruház használatával, regisztrációval vagy megrendelés elküldésével Ön elfogadja és magára nézve kötelezőnek ismeri el a jelen Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) rendelkezéseit, és tudomásul veszi az Adatvédelmi tájékoztatóban és az Elállási tájékoztatóban foglaltakat.

A webáruházban megjelenített termékek kizárólag online, házhozszállítással rendelhetők meg. A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek és minden gondosság ellenére lehetnek tartalmi eltérések is a szövegben, melyért felelősséget nem vállalunk.

Amennyiben – minden gondosság ellenére – hibás ár kerül a webáruház felületére, különös tekintettel a nyilvánvalóan téves (pl. 0 vagy 1 Ft-os árra), akkor a Réva Kft. nem köteles a terméket hibás áron szállítani, hanem felajánlhatja a helyes áron történő szállítást, amelynek ismeretében a Megrendelő elállhat vásárlási szándékától.

Jelen szerződés 2022. november 18-tól határozatlan ideig érvényes.

A Megrendelő rendelése elküldésével elismeri az ÁSZF-et, melynek értelmében, a Megrendelő és a Réva Kft. között távollévők közötti szerződés jön létre.

A Megrendelő a kereskedelmi feltételek elfogadásával nyilatkozik arról, hogy nagykorú. A Réva Kft. kiskorúakkal nem köt szerződést.

A Réva Kft. kötelezettséget vállal, hogy az ÁSZF-ben leírtak szerint jár el, a Megrendelő pedig kötelezettséget vállal arra, hogy a megrendelt áru ellenértékét – az általa választott fizetési módon – megtéríti, illetve a részére kiszállított árut – az általa megadott címen – átveszi.

 

ÜZEMELTETŐ ADATAI

Cégnév: Réva Kft.
Székhely: 4400 Nyíregyháza, Szilfa u. 8.
Adószám: HU14877346-2-15
Cégjegyzékszám: 15-09-074761
Nyilvántartási szám: B-13.596/2013
Bejegyző bíróság: Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Bíróság mint Cégbíróság
Ügyfélszolgálat: hétfőtől péntekig 8-16 óráig
Telefonos elérhetőség: +36 (30) 218 3637
Elektronikus elérhetőség: reva@gmail.hu
Szolgáltató képviselője: Kovács István Roland

Webáruház tárhelyszolgáltatójának adatai

Cégnév: Siket Gábor e.v.
Székhely: 4731 Tunyogmatolcs, Rákóczi út 55.
Ügyfélszolgálat elektronikus levelezési címe: info@netcorp.hu

 

FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK:

Regisztráció:

A webáruház tartalma regisztráció nélkül is elérhető, és a vásárlásnak sem feltétele az érvényes regisztráció. A webáruház azonban lehetőséget biztosít regisztrációra is, ezzel is megkönnyítve a felhasználást, s ennek során visszakereshetőek korábbi megrendelései, nyomon követhetőek aktuális megrendelésének állapota, valamint könnyen visszakereshetőek korábbi megrendelései is.

A regisztráció során a következő adatokat szükséges megadni: email-cím és jelszó, valamint a négyzetbe tett jelöléssel el kell fogadni a regisztrációs feltételeket.

A regisztráció sikeréről az eledeldiszkont.hu webáruház email-ben tájékoztatja Önt, melyben megtalálja a linket a regisztráció megerősítéséhez. Ezzel visszatérve az eledeldiszkont.hu weboldalra a ’Beállítások’ menüpontban adhatja meg nevét, telefonszámát, szállítási és számlázási címét.

Ön jogosult a regisztrációját bármikor törölni a reva@gmail.hu email-címre küldött üzenettel. Az üzenet megérkezését követően a Réva Kft. köteles haladéktalanul gondoskodni a regisztráció törléséről. Az Ön felhasználói adatai a törlést követően azonnal eltávolításra kerülnek a rendszerből, ez azonban nem érinti a már leadott rendelésekhez kapcsolódó adatok és dokumentumok megőrzését, nem eredményezi ezen adatok törlését. Az eltávolítás után az adatok visszaállítására többé nincs mód.

A felhasználói hozzáférési adatok (így különösen a jelszó) titokban tartásáért kizárólag az Ön a felelős. Amennyiben Ön tudomást szerez arról, hogy a regisztráció során megadott jelszavához jogosulatlan harmadik személy hozzájuthatott, köteles haladéktalanul megváltoztatni jelszavát, ha pedig feltételezhető, hogy a harmadik személy a jelszó használatával bármilyen módon visszaél, köteles egyidejűleg értesíteni a Réva Kft.-t. Ön vállalja, hogy a regisztráció során megadott személyes adatokat szükség szerint frissíti annak érdekében, hogy azok időszerűek, teljesek és a valóságnak megfelelőek legyenek.

Megrendelés:

A kereskedő köteles a fogyasztó megrendelését haladéktalanul, de legkésőbb 48 órán belül elektronikusan visszaigazolni, ami a gyakorlatban egy automatikus válasz e-maillel történik, amely a megrendelés feltételeit (termék neve, ár, szállítási feltételek stb.) erősíti meg. Ha a visszaigazolás 48 órán belül nem történik meg, a fogyasztót nem köti megrendelése és nem köteles a leszállított termék átvételére.

A kiválasztott termékeket a kosár ikonra klikkelve teheti a kosarába, melyek rendelési mennyisége egyszerűen módosítható a feltüntetett darabszám megváltoztatásával. A "Frissít" gomb megnyomásakor ismételt árkalkuláció történik, míg a szemetes ikon segítségével a kiválasztott termék egyszerűen eltávolítható. A vásárlást a "vissza a vásárláshoz" gomb megnyomásával, vagy a bal oldalon található kategóriák egyikének kiválasztásával folytathatja. A termékek mellett feltüntetett árak tartalmazzák az áfát, de nem tartalmazzák a házhozszállítás költségét. Ha a vásárlást befejezte és szeretné megrendelni a kiválasztott termékeket, úgy a szállítási és a fizetési mód kiválasztását követően a rendszer kiszámítja az adott szállítási módhoz tartozó szállítási díjat, és az áruátvételkor fizetendő összeget. (Az árak bruttó árak, melyek az áfát tartalmazzák.) Ezt követően a lap alján található "Megrendelés" gombra klikkelve adhatja fel megrendelését.

A megrendelések feldolgozása munkanapokon 16:00 óráig történik. A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására. Amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, az azt követő munkanapokon kerül feldolgozásra minden megrendelés.

Ha Ön rendelését már elküldte a Réva Kft. részére és hibát vesz észre a visszaigazoló emailben szereplő adatok tekintetében, azt 1 munkanapon belül jeleznie kell a Réva Kft. felé, a nem kívánt rendelések teljesítésének elkerülése érdekében.

Ön mentesül az ajánlati kötöttség alól és nem köteles megvásárolni a terméket, ha késedelem nélkül (48 órán belül) nem kapja meg Réva Kft.-től az elküldött rendelésére vonatkozó visszaigazoló e-mailt. E visszaigazoló e-mail a Réva Kft. részéről az Ön által tett ajánlat elfogadásának minősül, mellyel érvényes szerződés jön létre a Réva Kft. és Ön között.

A Réva Kft. fenntartja a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben vagy teljes egészben. Részben történő teljesítés kizárólag Önnel történő egyeztetést követően kerülhet sor! A termék vételárának előre történő kiegyenlítése esetén, az átutalt összeg (részben vagy egészben) 10 munkanapon belül visszautalásra kerül az Ön részére.

A megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre a polgári törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény, az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben foglaltak irányadóak. A szerződés a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014 (II.26.) Korm. rendelet hatálya alá tartozik, és szem előtt tartja a fogyasztók jogairól szóló Európai Parlament és a Tanács 2011/83/EU irányelvének rendelkezéseit.

SZÁLLÍTÁS

Házhozszállítás:

Minden megrendelést 2-6 munkanapon belül igyekszünk teljesíteni. Amennyiben a rendelt termék nincsen készleten, és a kiszállítás várható időpontja meghaladja a 6 napot, arról e-mailben értesítést küldünk. A csomag szállítócégnek történő átadásakor az Ön által megadott e-mail címre értesítést küldünk, amely tartalmazza a csomag azonosítószámát. A házhozszállítást a GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft. vagy a Magyar Posta végzi.

Szállítási díjak GLS csomagküldés esetén:

A csomagok szállítási díja bankkártyás fizetés és előre utalás esetén 1990 Ft, értékhatártól függetlenül.

Utánvétes vásárlás esetén a szállítási díjon felül az utánvét +490 Ft-os díja is fizetendő, így utánvétes vásárlás esetén a szállítási költség összesen 2480 Ft.

Nyíregyháza területén a szállítási díj 990 Ft.

 

Kiszállítási körzetek Nyíregyháza területén:

Nyíregyháza Belváros, Bujtos, Malomkert, Örökösföld, Jósaváros, Hímes, Kertváros, Huszártelep, Kistelekiszőlő, Orosi kivezető a 41. számú főúton az első körforgalomig


 

 

Szállítási díjak Magyar Posta általi csomagküldés esetén:

  • A szállítás díja bankkártyás fizetés és előre utalás esetén csomagautomatába, Posta Pontra vagy postára kézbesítve 990 Ft (maximális csomagméret: 50x31x35 cm).
  • Háznál történő kézbesítés esetén: 0-10 kg-ig 1990 Ft.
  • Háznál történő kézbesítés esetén: 10-20 kg-ig 2990 Ft.
  • Háznál történő kézbesítés esetén: 20-40 kg-ig 5990 Ft.

 

 FIZETÉSI MÓD:

A fizetés történhet készpénzben (utánvéttel) vagy  banki előre utalással. Ha az utánvéttel történő fizetést választja, akkor a szállítást végző futárnak kell kifizetni az áru ellenértékét az átvételkor.

Átutalás esetén az alábbi bankszámlákra várjuk a megrendelés ellenértékét, az átutalás  közleményében kérjük adja meg a rendelés azonosító számot.

HUF bankszámlaszám: Raiffeisen Bank: 12042809-01183544-00100001

A nem készpénzes fizetési mód választása esetén a termékek kiszállítását csak a fizetési tranzakció lezárását követően kezdjük meg.

 

SZAVATOSSÁG:

Kellékszavatosság

Ön a Réva Kft. hibás teljesítése esetén a Réva Kft.-vel szemben kellékszavatossági igényt érvényesíthet. Fogyasztói szerződés esetén Ön az átvétel időpontjától számított 2 éves elévülési határidő alatt érvényesítheti szavatossági igényeit, azokért a termékhibákért, amelyek a termék átadása időpontjában már léteztek. Két éves elévülési határidőn túl kellékszavatossági jogait Ön érvényesíteni már nem tudja. Nem fogyasztóval kötött szerződés esetén a jogosult az átvétel időpontjától számított 1 éves elévülési határidő alatt érvényesítheti szavatossági igényeit.

Ön – választása szerint – kérhet kijavítást vagy kicserélést, kivéve, ha az ezek közül az Ön által választott igény teljesítése lehetetlen vagy a Réva Kft. számára más igénye teljesítéséhez képest aránytalan többletköltséggel járna.

Ha a javítást vagy kicserélést nem kérte, illetőleg nem kérhette, úgy igényelheti az ellenszolgáltatás arányos leszállítását, vagy végső esetben a szerződéstől is elállhat.

Jelentéktelen hiba miatt elállásnak nincs helye.

Ön a választott kellékszavatossági igényéről egy másikra is áttérhet (pl. kijavítás helyett kicserélést kérhet), az áttérés költségét azonban köteles viselni, kivéve, ha az indokolt volt, vagy arra a Réva Kft. adott okot.

Ön köteles a hibát annak felfedezése után haladéktalanul, de nem később, mint a hiba felfedezésétől számított kettő hónapon belül közölni a Réva Kft.-vel.

Ön közvetlenül a Réva Kft.-vel szemben érvényesítheti kellékszavatossági igényét. A szerződés teljesítésétől számított egy éven belül a kellékszavatossági igénye érvényesítésének a hiba közlésén túl nincs egyéb feltétele, ha Ön igazolja, hogy a terméket a Réva Kft.-től vásárolta (számla vagy a számla másolatának bemutatásával). Ilyen esetben a Réva Kft. csak akkor mentesül a szavatosság alól, ha ezt a vélelmet megdönti, vagyis bizonyítja, hogy a termék hibája az Ön részére történő átadást követően keletkezett. Amennyiben a Réva Kft. bizonyítani tudja, hogy a hiba oka a Felhasználónak felróható okból keletkezett, nem köteles az Ön által támasztott szavatossági igénynek helyt adni. A teljesítéstől számított egy év eltelte után azonban már Ön köteles bizonyítani, hogy az Ön által felismert hiba már a teljesítés időpontjában is megvolt.

Ha Ön a szavatossági igényét a terméktől - a megjelölt hiba szempontjából - elkülöníthető része tekintetében érvényesíti, a szavatossági igény a termék egyéb részeire nem minősül érvényesítettnek.

Termékszavatosság

Az e pontban foglaltak kizárólag a szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körén kívül eljáró természetes személyre vonatkoznak, aki árut vesz, rendel, kap, használ, igénybe vesz, valamint az áruval kapcsolatos kereskedelmi kommunikáció, ajánlat címzettje (fogyasztó). A termék (ingó dolog) hibája esetén Ön, amennyiben fogyasztónak minősül – választása szerint – termékszavatossági igényt érvényesíthet. Önt azonban nem illeti meg az a jog, hogy ugyanazon hiba miatt kellékszavatossági és termékszavatossági igényt egyszerre, egymással párhuzamosan érvényesítsen. Termékszavatossági igény eredményes érvényesítése esetén azonban a kicserélt termékre, illetve kijavított részre vonatkozó kellékszavatossági igényét Ön a gyártóval szemben érvényesítheti. Termékszavatossági igényként Ön kizárólag a hibás termék kijavítását vagy kicserélését kérheti. A termék hibáját termékszavatossági igény érvényesítése esetén Önnek kell bizonyítania. Egy termék akkor minősül hibásnak, ha az nem felel meg a forgalomba hozatalakor hatályos minőségi követelményeknek vagy, ha nem rendelkezik a gyártó által adott leírásban szereplő tulajdonságokkal. Termékszavatossági igényét Ön a termék gyártó általi forgalomba hozatalától számított két éven belül érvényesítheti. E határidő elteltével e jogosultságát elveszti. Ön a hiba felfedezése után késedelem nélkül köteles a hibát a gyártóval közölni. A hiba felfedezésétől számított két hónapon belül közölt hibát késedelem nélkül közöltnek kell tekinteni. A közlés késedelméből eredő kárért Ön a felelős.

Ön termékszavatossági igényét az ingó dolog gyártójával vagy forgalmazójával (Réva Kft.-vel) szemben gyakorolhatja. A gyártó, forgalmazó (Réva Kft.) kizárólag akkor mentesül termékszavatossági kötelezettsége alól, ha bizonyítani tudja, hogy:

- a terméket nem üzleti tevékenysége körében gyártotta, illetve hozta forgalomba, vagy

- a hiba a tudomány és a technika állása szerint a forgalomba hozatal időpontjában nem volt felismerhető vagy

- a termék hibája jogszabály vagy kötelező hatósági előírás alkalmazásából ered.

A gyártónak, forgalmazónak (Réva Kft.) a mentesüléshez elegendő egy okot bizonyítania.

Szavatossági igények érvényesítése:

Szavatossági igényeit Ön az alábbi címen érvényesítheti:

Név: Réva Kft.
Cím: 4400 Nyíregyháza, Szilfa u. 8.
E-mail: reva@gmail.hu

Amennyiben a hibásként megjelölt termék nem rendelkezik a hibával, és a bevizsgálás alatt más hiba sem válik felismerhetővé, úgy a Réva Kft. nem kötelezhető bármely szavatossági igény teljesítésére.

ELÁLLÁS JOGA:

Az e pontban foglaltak kizárólag a szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körén kívül eljáró természetes személyre vonatkoznak, aki árut vesz, rendel, kap, használ, igénybe vesz, valamint az áruval kapcsolatos kereskedelmi kommunikáció, ajánlat címzettje (a továbbiakban „Fogyasztó”). Fogyasztó jogosult a termék adásvételére irányuló szerződés esetén a terméknek,
- több termék szolgáltatásakor az utoljára szolgáltatott terméknek – a Fogyasztó vagy az általa megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy általi átvételének napjától számított tizennégy (14) napon belül a szerződéstől indokolás nélkül elállni.

Fogyasztót megilleti az a jog, hogy a szerződés megkötésének a napja és a termék átvételének napja közötti időszakban is gyakorolja elállási jogát. Fogyasztót nem illeti meg az elállási jog az olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza (pl. állateledel, táplálék-kiegészítők, kozmetikai termékek, gyógyászati és patika köteles termékek). Az ilyen termékek visszavétele a kereskedőtől nem várható el akkor, ha a Fogyasztó a terméket közvetlenül védő csomagolást már felbontotta és/vagy rendeltetésszerű használatát megkezdte, hiszen ilyenkor nem zárható ki, hogy a termék emberi testtel vagy testnedvekkel, illetve baktériumokkal érintkezett, így a termék higiéniai vagy egészségügyi minősége már nem garantálható.

Elállási jog gyakorlásának menete:

Ha a Fogyasztó elállási jogával élni kíván, elállási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni (például postán vagy elektronikus úton küldött levél útján) a jelen ÁSZF Üzemeltető adatainál feltüntetett elérhetőségek igénybevételével a Réva Kft. részére. Ebből a célból a Fogyasztó felhasználhatja a megrendelést visszaigazoló emailhez az alábbi linken elérhető elállási nyilatkozat mintáját is:

Elállási nyilatkozat minta

A Réva Kft. emailben haladéktalanul visszaigazolja a Fogyasztó elállási nyilatkozatának megérkezését. Írásban történő elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha Fogyasztó az erre irányuló nyilatkozatát 14 naptári napon belül (akár a 14. naptári napon) elküldi a Réva Kft.-nek. Postai úton történő jelzés alkalmával a postára adás dátumát, e-mail-en történő értesítés esetén az e-mail küldésének idejét veszi figyelembe a Réva Kft. a határidő számítás szempontjából. A Fogyasztó levelét ajánlott küldeményként adja postára, hogy hitelt érdemlően bizonyítható legyen a feladás dátuma.

Fogyasztó elállás esetén köteles a megrendelt terméket a Réva Kft. címére indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül személyesen visszavinni, vagy postai úton, vagy futárszolgálat segítségével visszajuttatni. A határidő betartottnak minősül, ha Fogyasztó a 14 napos határidő letelte előtt elküldi (postára adja vagy az általa megrendelt futárnak átadja) a terméket. A termék a Réva Kft. címére történő visszaküldésének költsége a Fogyasztót terheli.

A csomag Réva Kft.-hez történő beérkezését követően, rögzítésre kerül a csomag kibontása, illetve a visszaküldött termék megvizsgálása. A Réva Kft.-nek az utánvéttel visszaküldött csomagot nem áll módjában átvenni. A termék visszaküldésének költségén kívül az elállás kapcsán a Fogyasztót semmilyen más költség nem terheli. Ha Fogyasztó eláll a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb a Fogyasztó elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül a Réva Kft. visszatéríti a Fogyasztó által teljesített valamennyi ellenszolgáltatást, ideértve a fuvarozási (kiszállításért fizetett) költséget is, kivéve azokat a többletköltségeket, amelyek amiatt merültek fel, hogy Fogyasztó a Réva Kft. által felkínált, legolcsóbb szokásos fuvarozási módtól eltérő fuvarozási módot választott. Szolgáltató jogosult a visszatérítést mindaddig visszatartani, amíg vissza nem kapta a terméket, vagy Fogyasztó nem igazolta hitelt érdemlően, hogy azt visszaküldte: a kettő közül a Réva Kft. a korábbi időpontot veszi figyelembe.

A visszatérítés során az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módot alkalmaz a Szolgáltató, kivéve, ha Fogyasztó más fizetési mód igénybevételéhez kifejezetten a hozzájárulását adja; e visszatérítési mód alkalmazásából kifolyólag Fogyasztót semmilyen többletköltség nem terheli.

Fogyasztó kizárólag akkor vonható felelősségre a termékben bekövetkezett értékcsökkenésért, ha az a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használat miatt következett be. Az elállási jogról szóló tájékoztató hiányában jogosult a Fogyasztó 12 hónapig gyakorolni az elállási jogát, feltéve hogy a Réva Kft. az elállás jogára vonatkozó tájékoztatót a vásárló részére tartós adathordozón megadta. Ebben az esetben az elállásra nyitva álló határidő a tájékoztatás közlésétől számított tizennegyedik napon jár le.

PANASZKEZELÉS:

A vásárló a Webáruháznak az áru (szolgáltatás) fogyasztók részére történő forgalmazásával, illetve értékesítésével közvetlenül kapcsolatban álló magatartására, tevékenységére, mulasztására vonatkozóan szóban vagy írásban teheti meg panaszát. A panaszok bejelentésére, kapcsolattartásra használható cím, telefonszám, elektronikus levelezési cím megegyezik a Webáruház ügyfélszolgálati címével:

Cégnév: Réva Kft.
E-mail: reva@gmail.hu
Telefon: +36 (30) 218 3637
Levelezés: 4400 Nyíregyháza, Szilfa u. 8.

A hatályos jogszabályok értelmében a szóbeli panaszt a Réva Kft. azonnal kivizsgálja, és szükség szerint orvosolja, amennyiben a panasz jellege ezt megengedi. Ha Ön a panasz kezelésével nem ért egyet, vagy a panasz azonnali kivizsgálása nem lehetséges, akkor a Réva Kft. a panaszról és az azzal kapcsolatos álláspontjáról haladéktalanul jegyzőkönyvet vesz fel, és annak egy másolati példányát

a) személyesen közölt szóbeli panasz esetén helyben azt Önnek átadja,
b) telefonon közölt szóbeli panasz esetén azt Önnek legkésőbb az írásbeli panaszról szóló részben meghatározott érdemi válasszal egyidejűleg megküldi, és a továbbiakban az írásbeli panaszra vonatkozóan rendelkezések szerint jár el.

A Réva Kft. az írásbeli panaszt a beérkezését követően harminc napon belül köteles megvizsgálni és érdemben megválaszolni továbbá intézkedni arról, hogy a válasz Önhöz eljusson. Ha a panaszt a Réva Kft. elutasítja, köteles álláspontját az elutasításra vonatkozó érdemi válaszában megindokolni. A panaszról felvett jegyzőkönyvet és a válasz másolati példányát a Réva Kft. köteles öt évig megőrizni.

EGYÉB JOGÉRVÉNYESÍTÉSI LEHETŐSÉGEK

Amennyiben a Réva Kft. és Ön között esetlegesen fennálló jogvita Réva Kft.-vel való tárgyalások során nem rendeződik, bírósági eljárást kezdeményezhet, továbbá fogyasztói jogvita esetén az alábbi jogérvényesítési lehetőségek állnak nyitva az Ön számára:

- Panasztétel a fogyasztóvédelmi hatóságnál
- Békéltető testület eljárásának kezdeményezése

Fogyasztóvédelmi Hatóságok és Békéltető Testületek elérhetőségei

Békéltető Testületre vonatkozó szabályok alkalmazásában fogyasztónak minősül a külön törvény szerinti civil szervezet, egyház, társasház, lakásszövetkezet, mikro-, kis- és középvállalkozás is, aki árut vesz, rendel, kap, használ, igénybe vesz, vagy az áruval kapcsolatos kereskedelmi kommunikáció, ajánlat címzettje. Tájékoztatjuk a fogyasztókat, hogy a Réva Kft.-t a békéltető testületi eljárásban együttműködési eljárás terheli.

ONLINE VITARENDEZÉSI PLATFORM

A fogyasztói jogviták online rendezéséről, valamint a 2006/2004/EK rendelet és a 2009/22/EK irányelv módosításáról (fogyasztói online vitarendezési irányelv) szóló 524/2013/EU rendelet alapján az Európai Bizottság létrehozta az online vitarendezési platformot.

Felhasználási feltételek

: Verdana, sans-serif;">A felső menüsorokban található linkekre klikkelve megtekintheti az áruházhoz kapcsolódó alapvető tudnivalókat: céginformációk, ÁSZF, Ügyfélszolgálati elérhetőségek, termékinformációk. A bal felső sarokban található "eledeldiszkont" logóra kattintva minden esetben visszatérhet a főoldalra. A bal oldali oszlopban a kereső és a kategóriák linkjei, valamint a hírlevélre történő feliratkozás lehetősége található. A középső oszlopban az újdonságaink és az akció...
tovább »

Szállítás és garancia


Kérjük, rendelése megkezdése előtt olvassa el az Általános Szerződési Feltételeket és a használat szabályait az esetlegesen felmerülő kérdések tisztázása érdekében.

A webáruház használatával, regisztrációval vagy megrendelés elküldésével Ön elfogadja és magára nézve kötelezőnek ismeri el a jelen Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) rendelkezéseit, és tudomásul veszi az Adatvédelmi tájékoztatóban és az El&aacu..
tovább »

© 2015 eledeldiszkont.hu - Minden jog fenntartva! Online Vitarendezés

Cards Cards Árgép