Felhasználási feltételek

eledeldiszkont.hu

A kosár üres!

Keresés

Keresés

Kategóriák

Kategóriák

Menü
Hírlevélre feliratkozás

Hírlevélre feliratkozás

Legújabb termékünk

Legújabb termékünk

PANZI Univerzális Alom rágcsálóknak és kisemlősöknek (2,5 kg)

PANZI Univerzális Alom rágcsálóknak és kisemlősöknek (2,5 kg)

1.100 Ft

royalcanin


A használat szabályai

A felső menüsorokban található linkekre klikkelve megtekintheti az áruházhoz kapcsolódó alapvető tudnivalókat, a céginformációkat, szállítási feltételeket, ügyfélszolgálat telefonszámát, adatkezelés szabályait. A bal felső sarokban található "eledeldiszkont" logóra kattintva, minden esetben visszatérhet a főoldalra. A bal oldali oszlopban a kereső és a kategóriák linkjei, a középső oszlopban az újdonságaink és az akciós termékeink találhatóak. Az áruházunkban rendelés feladása nélkül is tájékozódhat termékeinkről. Ebben az esetben adatai megadása nem szükséges. A bejelentkezés és regisztráció nélkül történő böngészés közben is választhat ki termékeket, s miután regisztrálta magát, ezek azonnal megrendelhetőek, nem szükséges újra kiválasztani őket.

Megrendelés:

A kereskedő köteles a fogyasztó megrendelését haladéktalanul, de legkésőbb 48 órán belül elektronikusan visszaigazolni, ami a gyakorlatban egy automatikus válasz e-maillel történik, amely a megrendelés feltételeit (termék neve, ár, szállítási feltételek stb.) erősíti meg. Ha a visszaigazolás 48 órán belül nem történik meg, a fogyasztót nem köti megrendelése és nem köteles a leszállított termék átvételére.

A kiválasztott termékeket a kosár ikonra klikkelve teheti a kosarába, melyek rendelési mennyisége egyszerűen módosítható a feltüntetett darabszám megváltoztatásával. A "Frissít" gomb megnyomásakor ismételt árkalkuláció történik, míg a szemetes ikon segítségével a kiválasztott termék egyszerűen eltávolítható. A vásárlást a "vissza a vásárláshoz" gomb megnyomásával, vagy a bal oldalon található kategóriák egyikének kiválasztásával folytathatja. A termékek mellett feltüntetett árak tartalmazzák az áfát, de nem tartalmazzák a házhozszállítás költségét. Ha a vásárlást befejezte és szeretné megrendelni a kiválasztott termékeket, úgy a szállítási és a fizetési mód kiválasztását követően a rendszer kiszámítja az adott szállítási módhoz tartozó szállítási díjat, és az áruátvételkor fizetendő összeget. (Az árak bruttó árak, melyek az áfát tartalmazzák.) Ezt követően a lap alján található "Megrendelés" gombra klikkelve adhatja fel megrendelését. 

Szállítási mód:

A megrendelt áruta GLS futárszolgálattal szállítjuk házhoz, melynek díjai a szállítás és garancia menüpontban vannak feltüntetve.

Fizetési mód:

A fizetés történhet készpénzben (utánvéttel ), vagy  banki előreutalással. Ha az utánvéttel történő fizetést választja, akkor a szállítást végző futárnak kell kifizetni az áru ellenértékét az átvételkor. Átutalás esetén az alábbi bankszámlákra várjuk a megrendelés ellenértékét, az átutalás  közleményében kérjük adja meg a rendelés azonosító számot.

HUF bankszámlaszám:

Raiffeisen Bank: 12042809-01183544-00100001

A nem készpénzes fizetési mód választása esetén a termékek kiszállítását, csak a fizetési tranzakció lezárását követően kezdjük meg.
A rendszer a megrendelés leadását követően azonnal értesítést küld a kereskedő és a vásárló e-mail címére. A visszaigazoló levél tartalmazza a megrendeléssel kapcsolatos összes információt. Mivel az értesítés a vásárló által megadott e-mail címre történik, ezért annak helyes volta a vásárló felelőssége.

A szerződés tárgyának lényeges tulajdonságai:

  • Az üzemeltető adatai
  • Termékek bemutatása
  • Használat szabályai
  • Rendelési információk (rendelési információk ismertetése, megrendelés feldolgozásával kapcsolatos információk, rendelés lépéseinek bemutatása)
  • Termék ill. házhozszállítás árának ismertetése
  • Házhozszállítással kapcsolatos információk közlése
  • Jótállási, garanciális tudnivalók
  • Elállási jog ismertetése
  • Elállási jog gyakorlásának ismertetése
  • Információk az adatkezelésről

Az adott áru megrendelésének időpontja az az időpont, amikor megrendelését az áruházon keresztül eljuttatja hozzánk. Megrendelése akkor lép életbe, ha e-mail-ben azt visszaigazoljuk.
Minden megrendelés egyedi azonosítóval (sorszámmal) van ellátva. Igény esetén a webáruházba való bejelentkezést követően a Saját adatokra kattintva megtekinthetőek a megrendelések, és azok állapota (nyers, postázva, vagy teljesítve), vagyis a megkötött szerződés iktatásra kerül, amely utólag hozzáférhető. A megkötendő szerződés írásban foglalt szerződésnek minősül, melynek nyelve magyar. Az itt leírtak megfelelnek a "1997. évi CLV törvény a fogyasztóvédelemről" előírásainak.

Az itt nem szabályzott kérdésekben a Polgári Törvénykönyv, valamint a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999 II. S. számú kormányrendelet rendelkezései az irányadóak.

A vásárlónak vitás kérdésekben joga van Békéltető testülethez fordulni.

 

Szabolcs Szatmár Bereg Megyei Békéltető Testület

4400 Nyíregyháza, Széchenyi u. 2.

 

Jó vásárlást kívánunk!

Felhasználási feltételekA felső menüsorokban található linkekre klikkelve megtekintheti az áruházhoz kapcsolódó alapvető tudnivalókat, a céginformációkat, szállítási feltételeket, ügyfélszolgálat telefonszámát, adatkezelés szabályait. A bal felső sarokban található "eledeldiszkont" logóra kattintva, minden esetben visszatérhet a főoldalra. A bal oldali oszlopban a kereső és a kategóriák linkjei, a középső oszlopban az újdonságaink és az akciós termékeink találhatóak. Az áruházu...
tovább »

Szállítás és garancia


Kérjük, rendelése megkezdése előtt olvassa el az általános szerződési feltételeket, a használat szabályait, az esetlegesen felmerülő kérdések tisztázása érdekében. Rendelése feladásával elismeri az ÁSZF -et, melynek értelmében, a megrendelő és a RÉVA Kft. között távollevők közötti szerződés jön létre. A Réva Kft. kötelezettséget vállal, hogy az ÁSZF-ben leírtak szerint jár el, a megrendelő pedig kötelezettséget vállal arra, hogy a megrendelt áru ellenértékét -az általa választott módon- megtéríti, illetve a részére kiszállított árut - az általa megadott címen ..
tovább »

Halak, Teknősök


- Tavi
- Akváriumi
© 2015 eledeldiszkont.hu - Minden jog fenntartva! Online Vitarendezés

Cards Cards Árgép