Felhasználási feltételek

eledeldiszkont.hu

A kosár üres!

Keresés

Keresés

Kategóriák

Kategóriák

Menü
Hírlevélre feliratkozás

Hírlevélre feliratkozás

Legújabb termékünk

Legújabb termékünk

YOYO Wellness eledel törpehörcsögöknek (1000 ml)

YOYO Wellness eledel törpehörcsögöknek (1000 ml)

570 Ft

royalcanin


A felső menüsorokban található linkekre klikkelve megtekintheti az áruházhoz kapcsolódó alapvető tudnivalókat: céginformációk, ÁSZF, Ügyfélszolgálati elérhetőségek, termékinformációk. A bal felső sarokban található "eledeldiszkont" logóra kattintva minden esetben visszatérhet a főoldalra. A bal oldali oszlopban a kereső és a kategóriák linkjei, valamint a hírlevélre történő feliratkozás lehetősége található. A középső oszlopban az újdonságaink és az akciós termékeink helyezkednek el. A kezdőlap alján kerültek elhelyezésre a ’Felhasználási feltételek’, valamint ’Szállítás és garancia’ menüpontok.
 
Webáruházunkban rendelés feladása nélkül is tájékozódhat termékeinkről. Ebben az esetben adatai megadása nem szükséges. A bejelentkezés és regisztráció nélkül történő böngészés közben is választhat ki termékeket, s miután regisztrálta magát, ezek azonnal megrendelhetőek, nem szükséges újra kiválasztani őket.
 
Regisztráció:
 
A webáruház tartalma regisztráció nélkül is elérhető, és a vásárlásnak sem feltétele az érvényes regisztráció. A webáruház azonban lehetőséget biztosít regisztrációra is, ezzel is megkönnyítve a felhasználást, s ennek során visszakereshetőek korábbi megrendelései, nyomon követhetőek aktuális megrendelésének állapota, valamint könnyen visszakereshetőek korábbi megrendelései is.
 
A regisztráció során a következő adatokat szükséges megadni: email-cím és jelszó, valamint a négyzetbe tett jelöléssel el kell fogadni a regisztrációs feltételeket.
 
A regisztráció sikeréről az eledeldiszkont.hu webáruház email-ben tájékoztatja Önt, melyben megtalálja a linket a regisztráció megerősítéséhez. Ezzel visszatérve az eledeldiszkont.hu weboldalra a ’Beállítások’ menüpontban adhatja meg nevét, telefonszámát, szállítási és számlázási címét.
 
Ön jogosult a regisztrációját bármikor törölni a reva@gmail.hu email-címre küldött üzenettel. Az üzenet megérkezését követően a Réva Kft. köteles haladéktalanul gondoskodni a regisztráció törléséről. Az Ön felhasználói adatai a törlést követően azonnal eltávolításra kerülnek a rendszerből, ez azonban nem érinti a már leadott rendelésekhez kapcsolódó adatok és dokumentumok megőrzését, nem eredményezi ezen adatok törlését. Az eltávolítás után az adatok visszaállítására többé nincs mód.
 
A felhasználói hozzáférési adatok (így különösen a jelszó) titokban tartásáért kizárólag az Ön a felelős. Amennyiben Ön tudomást szerez arról, hogy a regisztráció során megadott jelszavához jogosulatlan harmadik személy hozzájuthatott, köteles haladéktalanul megváltoztatni jelszavát, ha pedig feltételezhető, hogy a harmadik személy a jelszó használatával bármilyen módon visszaél, köteles egyidejűleg értesíteni a Réva Kft.-t. Ön vállalja, hogy a regisztráció során megadott személyes adatokat szükség szerint frissíti annak érdekében, hogy azok időszerűek, teljesek és a valóságnak megfelelőek legyenek.
 
Megrendelés:
 
A kereskedő köteles a fogyasztó megrendelését haladéktalanul, de legkésőbb 48 órán belül elektronikusan visszaigazolni, ami a gyakorlatban egy automatikus válasz e-maillel történik, amely a megrendelés feltételeit (termék neve, ár, szállítási feltételek stb.) erősíti meg. Ha a visszaigazolás 48 órán belül nem történik meg, a fogyasztót nem köti megrendelése és nem köteles a leszállított termék átvételére.

A kiválasztott termékeket a kosár ikonra klikkelve teheti a kosarába, melyek rendelési mennyisége egyszerűen módosítható a feltüntetett darabszám megváltoztatásával. A "Frissít" gomb megnyomásakor ismételt árkalkuláció történik, míg a szemetes ikon segítségével a kiválasztott termék egyszerűen eltávolítható. A vásárlást a "vissza a vásárláshoz" gomb megnyomásával, vagy a bal oldalon található kategóriák egyikének kiválasztásával folytathatja. A termékek mellett feltüntetett árak tartalmazzák az áfát, de nem tartalmazzák a házhozszállítás költségét. Ha a vásárlást befejezte és szeretné megrendelni a kiválasztott termékeket, úgy a szállítási és a fizetési mód kiválasztását követően a rendszer kiszámítja az adott szállítási módhoz tartozó szállítási díjat, és az áruátvételkor fizetendő összeget. (Az árak bruttó árak, melyek az áfát tartalmazzák.) Ezt követően a lap alján található "Megrendelés" gombra klikkelve adhatja fel megrendelését.
 
A megrendelések feldolgozása munkanapokon 16:00 óráig történik. A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására. Amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, az azt követő munkanapokon kerül feldolgozásra minden megrendelés.
 
Ha Ön rendelését már elküldte a Réva Kft. részére és hibát vesz észre a visszaigazoló emailben szereplő adatok tekintetében, azt 1 munkanapon belül jeleznie kell a Réva Kft. felé, a nem kívánt rendelések teljesítésének elkerülése érdekében.
 
Ön mentesül az ajánlati kötöttség alól és nem köteles megvásárolni a terméket, ha késedelem nélkül (48 órán belül) nem kapja meg Réva Kft.-től az elküldött rendelésére vonatkozó visszaigazoló e-mailt. E visszaigazoló e-mail a Réva Kft. részéről az Ön által tett ajánlat elfogadásának minősül, mellyel érvényes szerződés jön létre a Réva Kft. és Ön között.
 
A Réva Kft. fenntartja a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben vagy teljes egészben. Részben történő teljesítés kizárólag Önnel történő egyeztetést követően kerülhet sor! A termék vételárának előre történő kiegyenlítése esetén, az átutalt összeg (részben vagy egészben) 10 munkanapon belül visszautalásra kerül az Ön részére.
 
A megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre a polgári törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény, az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben foglaltak irányadóak. A szerződés a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014 (II.26.) Korm. rendelet hatálya alá tartozik, és szem előtt tartja a fogyasztók jogairól szóló Európai Parlament és a Tanács 2011/83/EU irányelvének rendelkezéseit.
 
A szerződésre Magyarország joga irányadó.
 
 
SZÁLLÍTÁS
 
Házhozszállítás:
 
Minden megrendelést 2-6 munkanapon belül igyekszünk teljesíteni. Amennyiben a rendelt termék nincsen készleten, és a kiszállítás várható időpontja meghaladja a 6 napot, arról e-mailben értesítést küldünk. A csomag szállítócégnek történő átadásakor az Ön által megadott e-mail címre értesítést küldünk, amely tartalmazza a csomag azonosítószámát. A házhozszállítást a GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft. és a Magyar Posta Zrt. végzi.
 

Szállítási díjak GLS csomagküldés esetén:

A csomagok szállítási díja bankkártyás fizetés és előre utalás esetén 1990 Ft, értékhatártól függetlenül.

Utánvétes vásárlás esetén a szállítási díjon felül az utánvét +490 Ft-os díja is fizetendő, így utánvétes vásárlás esetén a szállítási költség összesen 2480 Ft.

Nyíregyháza területén a szállítási díj 990 Ft.

 

Kiszállítási körzetek Nyíregyháza területén:

Nyíregyháza Belváros, Bujtos, Malomkert, Örökösföld, Jósaváros, Hímes, Kertváros, Huszártelep, Kistelekiszőlő, Orosi kivezető a 41. számú főúton az első körforgalomig


 

 

Szállítási díjak Magyar Posta általi csomagküldés esetén:

  • A szállítás díja bankkártyás fizetés és előre utalás esetén csomagautomatába, Posta Pontra vagy postára kézbesítve 990 Ft (maximális csomagméret: 50x31x35 cm).
  • Háznál történő kézbesítés esetén: 0-10 kg-ig 1990 Ft.
  • Háznál történő kézbesítés esetén: 10-20 kg-ig 2990 Ft.
  • Háznál történő kézbesítés esetén: 20-40 kg-ig 5990 Ft.

FIZETÉSI MÓD:
 
A fizetés történhet készpénzben (utánvéttel) vagy  banki előre utalással. Ha az utánvéttel történő fizetést választja, akkor a szállítást végző futárnak kell kifizetni az áru ellenértékét az átvételkor.
 
Átutalás esetén az alábbi bankszámlákra várjuk a megrendelés ellenértékét, az átutalás  közleményében kérjük adja meg a rendelés azonosító számot.
 
HUF bankszámlaszám:
Raiffeisen Bank: 12042809-01183544-00100001
 
A nem készpénzes fizetési mód választása esetén a termékek kiszállítását csak a fizetési tranzakció lezárását követően kezdjük meg.
 
 
 
További részletes információkért tekintse meg az Általános Szerződési Feltételeket.
 
 
Kellemes vásárlást kívánunk!

Felhasználási feltételek

: Verdana, sans-serif;">A felső menüsorokban található linkekre klikkelve megtekintheti az áruházhoz kapcsolódó alapvető tudnivalókat: céginformációk, ÁSZF, Ügyfélszolgálati elérhetőségek, termékinformációk. A bal felső sarokban található "eledeldiszkont" logóra kattintva minden esetben visszatérhet a főoldalra. A bal oldali oszlopban a kereső és a kategóriák linkjei, valamint a hírlevélre történő feliratkozás lehetősége található. A középső oszlopban az újdonságaink és az akció...
tovább »

Szállítás és garancia


Kérjük, rendelése megkezdése előtt olvassa el az Általános Szerződési Feltételeket és a használat szabályait az esetlegesen felmerülő kérdések tisztázása érdekében.

A webáruház használatával, regisztrációval vagy megrendelés elküldésével Ön elfogadja és magára nézve kötelezőnek ismeri el a jelen Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) rendelkezéseit, és tudomásul veszi az Adatvédelmi tájékoztatóban és az El&aacu..
tovább »

© 2015 eledeldiszkont.hu - Minden jog fenntartva! Online Vitarendezés

Cards Cards Árgép