Kutyameleg

eledeldiszkont.hu

Ügyfélszolgálat: hétfőtől-péntekig 10-16 óráig

Telefonszám: +36-30/218 36 37

E-mail: info@eledeldiszkont.hu

A kosár üres!

Kedves Ügyfeleink!

Felhívjuk figyelmüket, hogy ügyfélszolgálati telefonszámunkon nem áll módunkban rendelést felvenni. Kérjük, használják a webáruház működését a rendelések leadásához!

Keresés

Keresés

Kategóriák

Kategóriák

Menü
Hírlevélre feliratkozás

Hírlevélre feliratkozás

Legújabb termékünk

Legújabb termékünk

SIMPLE csomag

SIMPLE csomag

8.490 Ft

royalcanin

Kutyameleg

2020. június 20.

Víz nélkül nincsen élet, igaz ez a kutyákra is, hiszen a víz az élet forrása, éltető erő, mely kulcsszerepet tölt be az élő szervezet felépítésében és anyagcseréjében.


A kutyák testének 60 %-a víz. A víznek az életfunkciók fenntartása mellett fontos szerepe van a hőszabályozásban is.
Legyen a kutya előtt mindig friss víz. Ez az első és legalapvetőbb szabály, amit nem nehéz betartani. Lehetőleg olyan helyre helyezzük el az itató edényt, amely védett az időjárás viszontagságaitól.


A nyári melegben fokozottan figyeljünk arra, hogy mindig legyen kedvencünk előtt friss víz, hiszen, ilyenkor megnő a vízigényük. Azonban nem csak a meleg, de a hosszabb séták és nagyobb játékok után is bőven gondoskodnunk kell folyadékról, mivel ebben az esetben is több vizet igényelnek.


A víz kitöltésénél figyeljünk oda a hőmérsékletre, ugyanis a túlzottan hideg víz torokgyulladáshoz és megfázáshoz vezethetnek.


Nemcsak a meleg napokon változik meg a kutyák vízfogyasztásának igénye, hanem abban az esetben is, ha megbetegszenek, általában ilyenkor nem fogyasztanak vizet, ilyenkor segítenünk kell nekik, hogy pótolni tudják az elvesztett folyadékot, például hányás és hasmenés esetén.


Emellett fontos megjegyeznünk, hogy minden kutyának más-más a vízigénye, melyet számtalan tényező befolyásol, mint például a méret, táplálkozás, életkor, testmozgás.


Webáruházunkban többféle stílusú itatótál közül válogathat, mint például:

Trixi dupla kutya/macska tál

Látogass el oldalunkra, ahol még számtalan hasznos dolgot találsz kedvencednek.
 

 


További termékeink


Happy Dog kutyakonzerv 800 g (bárány)

Happy Dog kutyakonzerv 800 g (bárány)

1.150 Ft

bővebben ›
Fit Active Puppy

Fit Active Puppy

9.990 Ft

bővebben ›
Acana Senior Dog kutyaeledel (csirke)

Acana Senior Dog kutyaeledel (csirke)

1.160 Ft

bővebben ›
Royal Canin Sphynx Adult száraz táp

Royal Canin Sphynx Adult száraz táp

1.600 Ft

bővebben ›
Panzi tavi haltáp

Panzi tavi haltáp

2.590 Ft

bővebben ›
Panzi kutya távoltartó permet

Panzi kutya távoltartó permet

800 Ft

bővebben ›

Felhasználási feltételekA felső menüsorokban található linkekre klikkelve megtekintheti az áruházhoz kapcsolódó alapvető tudnivalókat, a céginformációkat, szállítási feltételeket, ügyfélszolgálat telefonszámát, adatkezelés szabályait. A bal felső sarokban található "eledeldiszkont" logóra kattintva, minden esetben visszatérhet a főoldalra. A bal oldali oszlopban a kereső és a kategóriák linkjei, a középső oszlopban az újdonságaink és az akciós termékeink találhatóak. Az áruházu...
tovább »

Szállítás és garancia


Kérjük, rendelése megkezdése előtt olvassa el az általános szerződési feltételeket, a használat szabályait, az esetlegesen felmerülő kérdések tisztázása érdekében. Rendelése feladásával elismeri az ÁSZF -et, melynek értelmében, a megrendelő és a RÉVA Kft. között távollevők közötti szerződés jön létre. A Réva Kft. kötelezettséget vállal, hogy az ÁSZF-ben leírtak szerint jár el, a megrendelő pedig kötelezettséget vállal arra, hogy a megrendelt áru ellenértékét -az általa választott módon- megtéríti, illetve a részére kiszállított árut - az általa megadott címen ..
tovább »

Halak, Teknősök


- Tavi
- Akváriumi
© 2015 eledeldiszkont.hu - Minden jog fenntartva! Online Vitarendezés

Cards Cards Árgép