Cicaszín

eledeldiszkont.hu

Ügyfélszolgálat: hétfőtől-péntekig 10-16 óráig

Telefonszám: +36-30/218 36 37

E-mail: info@eledeldiszkont.hu

A kosár üres!

Kedves Ügyfeleink!

Felhívjuk figyelmüket, hogy ügyfélszolgálati telefonszámunkon nem áll módunkban rendelést felvenni. Kérjük, használják a webáruház működését a rendelések leadásához!

Keresés

Keresés

Kategóriák

Kategóriák

Menü
Hírlevélre feliratkozás

Hírlevélre feliratkozás

Legújabb termékünk

Legújabb termékünk

SIMPLE csomag

SIMPLE csomag

8.490 Ft

royalcanin

Cicaszín

2020. január 22.

A macskák agresszivitása összefügghet a színükkel?

Szoktuk tanácsolni egymásnak, hogy ne ítélj elsőre, illetve, hogy a külső nem minden. Egy kutatás szerint van rá sansz, hogy a macskáknál ez másképp működik.
A davisi Kaliforniai Egyetem állatorvos kutatói úgy vélik, hogy kapcsolatot találtak a macskák szőrszíne és az emberek irányába tanúsított agresszív viselkedése között.

Véleményük szerint a trikolor nőstények sokkal agresszívebbek az emberekkel szemben, mint más színezetű macskák. Szerintük legbékésebbek az egyszínű, és a cirmos cicák. A tanulmányból az is kiderült, hogy a fekete-fehér macskák különösen agresszívak, ha felveszik őket, a szürke és fehér cicák pedig fújnak az állatorvosoknál. A kalikó nőstények a hétköznapi interakcióknál válhatnak nehezen kezelhetővé. A jó hír a macskatartók számára, hogy egy állatorvos által vezetett kutatásból azonban az derül ki, hogy a cicák azért összességükben elég jó természetűek. :)

Na de nézzük részletesebben. A fekete macska öntörvényű, kíváncsi természetű, bárkit a bűvkörébe ejt, mégis mindig megőriz egy csipet titokzatosságot. A fehér cicák sok esetben hajlamosabbak lehetnek a betegségekre, esendőbbek. Nem egyszerű meghódítani őket, de akit megszeretnek, varázslatosan közel engedik magukhoz. A cirmosok megmagyarázhatatlan bölcsességgel rendelkeznek, általában nyugodt, békés cicák, önmagukban is jól elboldogulnak, de szeretik az ember közelségét. Vörös-ördögöket veszélyesnek tartják, ami természetesen nem igaz. Valódi kalandorok!
A trikolor macskák a legeszesebb. legfürgébb gondolkodású cicáknak tartják, és a legkiválóbb rágcsálóirtónak. A szürke cicákban van valami tartás és büszkeség, arisztokratikus megjelenésüknek megfelelően mintha egy fokkal a világmindenség felett állnának, úgy járnak-kelnek a lakásban. Igazi macskatermészetek, akik szomjazzák a gazdi szeretetét.

 


További termékeink


Hill's macskaeledel Feline Mature Adult (csirke)

Hill's macskaeledel Feline Mature Adult (csirke)

14.500 Ft

bővebben ›
Frontline Spot On - XL méret

Frontline Spot On - XL méret

3.100 Ft

bővebben ›
Animonda alutálcás kutyapástétom 150 g (pulyka-bárány)

Animonda alutálcás kutyapástétom 150 g (pulyka-bárány)

390 Ft

bővebben ›
Trixi kutyakefe 2330

Trixi kutyakefe 2330

1.200 Ft

bővebben ›
V.I.P. Premium száraz macskaeledel 1 kg

V.I.P. Premium száraz macskaeledel 1 kg

650 Ft

bővebben ›
Federol sebolaj

Federol sebolaj

950 Ft

bővebben ›

Felhasználási feltételekA felső menüsorokban található linkekre klikkelve megtekintheti az áruházhoz kapcsolódó alapvető tudnivalókat, a céginformációkat, szállítási feltételeket, ügyfélszolgálat telefonszámát, adatkezelés szabályait. A bal felső sarokban található "eledeldiszkont" logóra kattintva, minden esetben visszatérhet a főoldalra. A bal oldali oszlopban a kereső és a kategóriák linkjei, a középső oszlopban az újdonságaink és az akciós termékeink találhatóak. Az áruházu...
tovább »

Szállítás és garancia


Kérjük, rendelése megkezdése előtt olvassa el az általános szerződési feltételeket, a használat szabályait, az esetlegesen felmerülő kérdések tisztázása érdekében. Rendelése feladásával elismeri az ÁSZF -et, melynek értelmében, a megrendelő és a RÉVA Kft. között távollevők közötti szerződés jön létre. A Réva Kft. kötelezettséget vállal, hogy az ÁSZF-ben leírtak szerint jár el, a megrendelő pedig kötelezettséget vállal arra, hogy a megrendelt áru ellenértékét -az általa választott módon- megtéríti, illetve a részére kiszállított árut - az általa megadott címen ..
tovább »

Halak, Teknősök


- Tavi
- Akváriumi
© 2015 eledeldiszkont.hu - Minden jog fenntartva! Online Vitarendezés

Cards Cards Árgép