DOGHÁJKING

eledeldiszkont.hu

Ügyfélszolgálat: hétfőtől-péntekig 10-16 óráig

Telefonszám: +36-30/218 36 37

E-mail: info@eledeldiszkont.hu

A kosár üres!

Kedves Ügyfeleink!

Felhívjuk figyelmüket, hogy ügyfélszolgálati telefonszámunkon nem áll módunkban rendelést felvenni. Kérjük, használják a webáruház működését a rendelések leadásához!

Keresés

Keresés

Kategóriák

Kategóriák

Menü
Hírlevélre feliratkozás

Hírlevélre feliratkozás

Legújabb termékünk

Legújabb termékünk

SIMPLE csomag

SIMPLE csomag

8.490 Ft

royalcanin

DOGHÁJKING

2019. szeptember 9.

Csúcs-szuper lehetőséget kínál egy fantasztikus csapat azoknak, akik szeretnek túrázni, és hasonló habitusú kutyával hozta őket össze a sors -mind tudjuk, hogy sok esetben így van ez :D

Gyönyörű helyekre, pénztárcabarát árakon juttat el bennünket és kedvencünket flott szervezéssel a Dog Hájking csapata. Ez a team a túrázás kedvelőinek, kalandvágyóknak, illetve a természeti csodák szerelmeseinek nyújt lehetőséget arra, hogy hasonló vitalitású emberek társaságában, mindenki a saját kutyájával együtt, szervezett kiránduláson vehessen részt.

Nem csak a szervezést oldják meg helyettünk, megteremtik az utazás körülményeit, valamint felkészítenek bennünket az úti cél függvényében az öltözetre, és minden fontos felszerelésre is felhívják a figyelmünket. Az elmúlt 2 év során igen nagy táboruk alakult, sokan vettek részt a túrákon, rengeteg kutyának és gazdinak sok-sok élményt, örömet szerezve. Szabályaik is egyértelműek és talán minden kutyával együtt élő számára evidensek. Egyelőre facebookon érhetőek el, itt szervezik a csapatokat.

Most különleges találkozóra készülnek, egy ingyenes közös programra, amely mindenkinek szól, aki belekóstolna, hogy milyen közösség is ők, valamint próbára tehetjük kedvencünket is a résztvevő ebek társaságában. Kalandra fel!
 

http://www.eledeldiszkont.hu/kutya/kozepes-termetu/trixi-kutyaruha-l-xl-30398


További termékeink


Yoyo gammarus teknőstáp 150 ml

Yoyo gammarus teknőstáp 150 ml

350 Ft

bővebben ›
Royal Canin Babydog Milk

Royal Canin Babydog Milk

5.535 Ft

bővebben ›
Cal-D-Phos tabletta 75 db

Cal-D-Phos tabletta 75 db

3.000 Ft

bővebben ›
Pro Pac Dog Large Breed Senior 15 kg

Pro Pac Dog Large Breed Senior 15 kg

15.600 Ft

bővebben ›
Happy Dog ARTHRO-FIT FORTE

Happy Dog ARTHRO-FIT FORTE

5.275 Ft

bővebben ›
Pro Plan Optibalance Large-atletikus testalkatú kutyáknak

Pro Plan Optibalance Large-atletikus testalkatú kutyáknak

15.030 Ft

bővebben ›

Felhasználási feltételekA felső menüsorokban található linkekre klikkelve megtekintheti az áruházhoz kapcsolódó alapvető tudnivalókat, a céginformációkat, szállítási feltételeket, ügyfélszolgálat telefonszámát, adatkezelés szabályait. A bal felső sarokban található "eledeldiszkont" logóra kattintva, minden esetben visszatérhet a főoldalra. A bal oldali oszlopban a kereső és a kategóriák linkjei, a középső oszlopban az újdonságaink és az akciós termékeink találhatóak. Az áruházu...
tovább »

Szállítás és garancia


Kérjük, rendelése megkezdése előtt olvassa el az általános szerződési feltételeket, a használat szabályait, az esetlegesen felmerülő kérdések tisztázása érdekében. Rendelése feladásával elismeri az ÁSZF -et, melynek értelmében, a megrendelő és a RÉVA Kft. között távollevők közötti szerződés jön létre. A Réva Kft. kötelezettséget vállal, hogy az ÁSZF-ben leírtak szerint jár el, a megrendelő pedig kötelezettséget vállal arra, hogy a megrendelt áru ellenértékét -az általa választott módon- megtéríti, illetve a részére kiszállított árut - az általa megadott címen ..
tovább »

Halak, Teknősök


- Tavi
- Akváriumi
© 2015 eledeldiszkont.hu - Minden jog fenntartva! Online Vitarendezés

Cards Cards Árgép