eledeldiszkont.hu

Ügyfélszolgálat: hétfőtől-péntekig 10-16 óráig

Telefonszám: +36-30/975-1818

E-mail: info@eledeldiszkont.hu

A kosár üres!

Keresés

Keresés

Kategóriák

Kategóriák

Menü
Hírlevélre feliratkozás

Hírlevélre feliratkozás

Legújabb termékünk

Legújabb termékünk

Royal Canin Care Nutrition Dental MAXI száraz táp

Royal Canin Care Nutrition Dental MAXI száraz táp

15.600 Ft


DOGHÁJKING

2019. szeptember 9.

Csúcs-szuper lehetőséget kínál egy fantasztikus csapat azoknak, akik szeretnek túrázni, és hasonló habitusú kutyával hozta őket össze a sors -mind tudjuk, hogy sok esetben így van ez :D

Gyönyörű helyekre, pénztárcabarát árakon juttat el bennünket és kedvencünket flott szervezéssel a Dog Hájking csapata. Ez a team a túrázás kedvelőinek, kalandvágyóknak, illetve a természeti csodák szerelmeseinek nyújt lehetőséget arra, hogy hasonló vitalitású emberek társaságában, mindenki a saját kutyájával együtt, szervezett kiránduláson vehessen részt.

Nem csak a szervezést oldják meg helyettünk, megteremtik az utazás körülményeit, valamint felkészítenek bennünket az úti cél függvényében az öltözetre, és minden fontos felszerelésre is felhívják a figyelmünket. Az elmúlt 2 év során igen nagy táboruk alakult, sokan vettek részt a túrákon, rengeteg kutyának és gazdinak sok-sok élményt, örömet szerezve. Szabályaik is egyértelműek és talán minden kutyával együtt élő számára evidensek. Egyelőre facebookon érhetőek el, itt szervezik a csapatokat.

Most különleges találkozóra készülnek, egy ingyenes közös programra, amely mindenkinek szól, aki belekóstolna, hogy milyen közösség is ők, valamint próbára tehetjük kedvencünket is a résztvevő ebek társaságában. Kalandra fel!
 

http://www.eledeldiszkont.hu/kutya/kozepes-termetu/trixi-kutyaruha-l-xl-30398

Felhasználási feltételek
A felső menüsorokban található linkekre klikkelve megtekintheti az áruházhoz kapcsolódó alapvető tudnivalókat, a céginformációkat, szállítási feltételeket, ügyfélszolgálat telefonszámát, adatkezelés szabályait. A bal felső sarokban található "eledeldiszkont" logóra kattintva, minden esetben visszatérhet a főoldalra. A bal oldali oszlopban a kereső és a kategóriák linkjei, a középső oszlopban az újdonságaink és az akciós termékeink találhatóak. Az áruházu...
tovább »

Szállítás és garancia


Kérjük, rendelése megkezdése előtt olvassa el az általános szerződési feltételeket, a használat szabályait, az esetlegesen felmerülő kérdések tisztázása érdekében. Rendelése feladásával elismeri az ÁSZF -et, melynek értelmében, a megrendelő és a RÉVA Kft. között távollevők közötti szerződés jön létre. A Réva Kft. kötelezettséget vállal, hogy az ÁSZF-ben leírtak szerint jár el, a megrendelő pedig kötelezettséget vállal arra, hogy a megrendelt áru ellenértékét -az általa választott módon- megtéríti, illetve a részére kiszállított árut - az általa megadott címen ..
tovább »

Halak, Teknősök


- Tavi
- Akváriumi

Egyéb eledel


- Görény
© 2015 eledeldiszkont.hu - Minden jog fenntartva! Online Vitarendezés

Cards Cards Árgép