eledeldiszkont.hu

Ügyfélszolgálat: hétfőtől-péntekig 10-16 óráig

Telefonszám: +36-30/975-1818

E-mail: info@eledeldiszkont.hu

A kosár üres!

Keresés

Keresés

Kategóriák

Kategóriák

Menü
Hírlevélre feliratkozás

Hírlevélre feliratkozás

Legújabb termékünk

Legújabb termékünk

Royal Canin Care Nutrition Dental MAXI száraz táp

Royal Canin Care Nutrition Dental MAXI száraz táp

15.600 Ft


Kisállat biztosítás

2019. október 7.

Kisállat-biztosítást a kutyára és macskára köthetünk. Betegség és balesetbiztosítás tekintetében nincs fajtakizárás, bármilyen kutyusra, macskára érvényes. Az sem kikötés, hogy fajtatiszta legyen kedvencünk!
Életkorra vonatkozó meghatározás az ő esetükben is van, ez pedig 6 hónapnál idősebb és 7 évesnél fiatalabb kisállatra vonatkozik. A már biztosított állat esetében a biztosítási védelem alapvetően nem ér véget a korhatár elérésével.
Kizárólag chip-el rendelkező kutyát és cicát vehetünk bele biztosítási szerződésbe, aki ezáltal állatazonosítóval rendelkezik, adatait az állatorvos az elektronikus adatbázisban rögzítette. Szerződéskötéskor meg kell adnunk a biztosított kisállatba ültetett mikrochip egyedi azonosító számsorát, mely a kisállat oltási könyvében is feltüntetésre került.

Oltásokkal szintén rendelkeznie kell, ezeket meghatározza a biztosító, hogy korának megfelelően melyekkel.
Természetesen vannak olyan betegségek, amelyek meggátolhatják a biztosítási szerződés megkötését.

Az ivartalanítást alapvetően nem tekintik biztosítási eseménynek, így azt legfeljebb abban az esetben fedezik, ha betegség okán kell ilyen beavatkozást végezni szükséghelyzetben.

Balesetek utáni sebkezeléshez webshopunkban az egyik legkiválóbb sebkezelővel tudunk a segítségetekre lenni, melyet itt értek el.

http://www.eledeldiszkont.hu/kutya/higienia-apolas-vedelem/federol-sebolaj

 

Felhasználási feltételek
A felső menüsorokban található linkekre klikkelve megtekintheti az áruházhoz kapcsolódó alapvető tudnivalókat, a céginformációkat, szállítási feltételeket, ügyfélszolgálat telefonszámát, adatkezelés szabályait. A bal felső sarokban található "eledeldiszkont" logóra kattintva, minden esetben visszatérhet a főoldalra. A bal oldali oszlopban a kereső és a kategóriák linkjei, a középső oszlopban az újdonságaink és az akciós termékeink találhatóak. Az áruházu...
tovább »

Szállítás és garancia


Kérjük, rendelése megkezdése előtt olvassa el az általános szerződési feltételeket, a használat szabályait, az esetlegesen felmerülő kérdések tisztázása érdekében. Rendelése feladásával elismeri az ÁSZF -et, melynek értelmében, a megrendelő és a RÉVA Kft. között távollevők közötti szerződés jön létre. A Réva Kft. kötelezettséget vállal, hogy az ÁSZF-ben leírtak szerint jár el, a megrendelő pedig kötelezettséget vállal arra, hogy a megrendelt áru ellenértékét -az általa választott módon- megtéríti, illetve a részére kiszállított árut - az általa megadott címen ..
tovább »

Halak, Teknősök


- Tavi
- Akváriumi

Egyéb eledel


- Görény
© 2015 eledeldiszkont.hu - Minden jog fenntartva! Online Vitarendezés

Cards Cards Árgép