Kisállat biztosítás

eledeldiszkont.hu

Ügyfélszolgálat: hétfőtől-péntekig 10-16 óráig

Telefonszám: +36-30/218 36 37

E-mail: info@eledeldiszkont.hu

A kosár üres!

Kedves Ügyfeleink!

Felhívjuk figyelmüket, hogy ügyfélszolgálati telefonszámunkon nem áll módunkban rendelést felvenni. Kérjük, használják a webáruház működését a rendelések leadásához!

Keresés

Keresés

Kategóriák

Kategóriák

Menü
Hírlevélre feliratkozás

Hírlevélre feliratkozás

Legújabb termékünk

Legújabb termékünk

SIMPLE csomag

SIMPLE csomag

8.490 Ft

royalcanin

Kisállat biztosítás

2019. október 7.

Kisállat-biztosítást a kutyára és macskára köthetünk. Betegség és balesetbiztosítás tekintetében nincs fajtakizárás, bármilyen kutyusra, macskára érvényes. Az sem kikötés, hogy fajtatiszta legyen kedvencünk!
Életkorra vonatkozó meghatározás az ő esetükben is van, ez pedig 6 hónapnál idősebb és 7 évesnél fiatalabb kisállatra vonatkozik. A már biztosított állat esetében a biztosítási védelem alapvetően nem ér véget a korhatár elérésével.
Kizárólag chip-el rendelkező kutyát és cicát vehetünk bele biztosítási szerződésbe, aki ezáltal állatazonosítóval rendelkezik, adatait az állatorvos az elektronikus adatbázisban rögzítette. Szerződéskötéskor meg kell adnunk a biztosított kisállatba ültetett mikrochip egyedi azonosító számsorát, mely a kisállat oltási könyvében is feltüntetésre került.

Oltásokkal szintén rendelkeznie kell, ezeket meghatározza a biztosító, hogy korának megfelelően melyekkel.
Természetesen vannak olyan betegségek, amelyek meggátolhatják a biztosítási szerződés megkötését.

Az ivartalanítást alapvetően nem tekintik biztosítási eseménynek, így azt legfeljebb abban az esetben fedezik, ha betegség okán kell ilyen beavatkozást végezni szükséghelyzetben.

Balesetek utáni sebkezeléshez webshopunkban az egyik legkiválóbb sebkezelővel tudunk a segítségetekre lenni, melyet itt értek el.

http://www.eledeldiszkont.hu/kutya/higienia-apolas-vedelem/federol-sebolaj

 


További termékeink


Trixi kutyajáték 3417

Trixi kutyajáték 3417

900 Ft

bővebben ›
Trixi macskajáték 45721

Trixi macskajáték 45721

700 Ft

bővebben ›
CAT CHOW Hairball Control Pulykában gazdag száraz macskaeledel

CAT CHOW Hairball Control Pulykában gazdag száraz macskaeledel

1.940 Ft

bővebben ›
Trixi ürülékszedő zacskó 22840

Trixi ürülékszedő zacskó 22840

650 Ft

bővebben ›
Panzi alomszagtalanító spray

Panzi alomszagtalanító spray

800 Ft

bővebben ›
Kennels Favourite Active Rings 20 kg

Kennels Favourite Active Rings 20 kg

14.990 Ft

bővebben ›

Felhasználási feltételekA felső menüsorokban található linkekre klikkelve megtekintheti az áruházhoz kapcsolódó alapvető tudnivalókat, a céginformációkat, szállítási feltételeket, ügyfélszolgálat telefonszámát, adatkezelés szabályait. A bal felső sarokban található "eledeldiszkont" logóra kattintva, minden esetben visszatérhet a főoldalra. A bal oldali oszlopban a kereső és a kategóriák linkjei, a középső oszlopban az újdonságaink és az akciós termékeink találhatóak. Az áruházu...
tovább »

Szállítás és garancia


Kérjük, rendelése megkezdése előtt olvassa el az általános szerződési feltételeket, a használat szabályait, az esetlegesen felmerülő kérdések tisztázása érdekében. Rendelése feladásával elismeri az ÁSZF -et, melynek értelmében, a megrendelő és a RÉVA Kft. között távollevők közötti szerződés jön létre. A Réva Kft. kötelezettséget vállal, hogy az ÁSZF-ben leírtak szerint jár el, a megrendelő pedig kötelezettséget vállal arra, hogy a megrendelt áru ellenértékét -az általa választott módon- megtéríti, illetve a részére kiszállított árut - az általa megadott címen ..
tovább »

Halak, Teknősök


- Tavi
- Akváriumi
© 2015 eledeldiszkont.hu - Minden jog fenntartva! Online Vitarendezés

Cards Cards Árgép