AkváriumStart

eledeldiszkont.hu

Ügyfélszolgálat: hétfőtől-péntekig 10-16 óráig

Telefonszám: +36-30/975-1818

E-mail: info@eledeldiszkont.hu

A kosár üres!

Kedves Ügyfeleink!

Felhívjuk figyelmüket, hogy ügyfélszolgálati telefonszámunkon nem áll módunkban rendelést felvenni. Kérjük, használják a webáruház működését a rendelések leadásához!

Keresés

Keresés

Kategóriák

Kategóriák

Menü
Hírlevélre feliratkozás

Hírlevélre feliratkozás

Legújabb termékünk

Legújabb termékünk

SIMPLE csomag

SIMPLE csomag

11.490 Ft

royalcanin

AkváriumStart

2020. február 17.

Át kell gondolnunk milyen végeredményt szeretnénk látni, legalábbis első lépésként mi a cél. Amennyiben világítás kerül bele, teljesen mindegy milyen sötét zugba helyezed. Az fontos, hogy ha egy mód van rá, közvetlen napfény akkor se érje, ha mesterséges megvilágítást nem kap. Egyrészt nagyon algásodik a víz tőle, ami azért javítható algairtókkal, de a túlságos felmelegedés sem szerencsés egy igazán forró nyári napsütésben.

A halak számára sok vélemény szerint talán a kavicsos aljzat a legmegfelelőbb, mert ettől nem lesz iszapos a víz, és az ételmaradékok utáni vadászatot is izgalmassá, mégis elérhetővé teszi a lakók számára. Manapság már arra is lehetőség van, hogy úgynevezett dekor kavicsokkal színezd az akváriumod, így a legkülönbözőbb színek közül válogathatsz, annyit kell szem előtt tartani, hogy mindenképpen megtisztított kavicsok legyenek.
Választhatsz mű, de telepíthetsz élő vízinövényeket is. A leggyakoribbak a fodros vízikehely, az óriás valiznéria, a tündérhínár, valamint a fodros vízikalász, de van lehetőség gömbmoha beszerzésére is.
Ami nem elhanyagolható az a víztisztító készülék, amely az el nem fogyasztott eleséget, a halak ürülékét összegyűjti az aljzatról, ez egy szűrőkészülék segítségével valósítható meg.

Szükségünk lesz még egy hálóra, amely az akvárium vízének teljes leengedésekor elengedhetetlen a halak ideiglenes helyre történő áthelyezéséhez, majd visszatelepítéséhez. Továbbá egy fűtőberendezésre egy hőmérő kíséretében!
Ki-ki maga dönti el, lámpát szerel-e fel hozzá, ez nem létszükséglet számukra. Viszont mutatóssá varázsolja az akváriumot, valamint a sötétebb téli időszakokban a halak egészségéhez is szükséges.


További termékeink


Robi kutyavitamin

Robi kutyavitamin

1.600 Ft

bővebben ›
Dog Chow Active Adult teljes értékű állateledel felnőtt kutyák részére csirkével 14 kg

Dog Chow Active Adult teljes értékű állateledel felnőtt kutyák részére csirkével 14 kg

8.990 Ft

bővebben ›
Royal Canin Jack Russell Terrier Adult száraz táp

Royal Canin Jack Russell Terrier Adult száraz táp

1.575 Ft

bővebben ›
Trixi macskamászóka

Trixi macskamászóka

14.990 Ft

bővebben ›
Happy Dog konzerv LACHS PUR

Happy Dog konzerv LACHS PUR

6.270 Ft

bővebben ›
DOG CHOW Puppy Csirkével száraz kutyaeledel

DOG CHOW Puppy Csirkével száraz kutyaeledel

9.729 Ft

bővebben ›

Felhasználási feltételekA felső menüsorokban található linkekre klikkelve megtekintheti az áruházhoz kapcsolódó alapvető tudnivalókat, a céginformációkat, szállítási feltételeket, ügyfélszolgálat telefonszámát, adatkezelés szabályait. A bal felső sarokban található "eledeldiszkont" logóra kattintva, minden esetben visszatérhet a főoldalra. A bal oldali oszlopban a kereső és a kategóriák linkjei, a középső oszlopban az újdonságaink és az akciós termékeink találhatóak. Az áruházu...
tovább »

Szállítás és garancia


Kérjük, rendelése megkezdése előtt olvassa el az általános szerződési feltételeket, a használat szabályait, az esetlegesen felmerülő kérdések tisztázása érdekében. Rendelése feladásával elismeri az ÁSZF -et, melynek értelmében, a megrendelő és a RÉVA Kft. között távollevők közötti szerződés jön létre. A Réva Kft. kötelezettséget vállal, hogy az ÁSZF-ben leírtak szerint jár el, a megrendelő pedig kötelezettséget vállal arra, hogy a megrendelt áru ellenértékét -az általa választott módon- megtéríti, illetve a részére kiszállított árut - az általa megadott címen ..
tovább »

Halak, Teknősök


- Tavi
- Akváriumi
© 2015 eledeldiszkont.hu - Minden jog fenntartva! Online Vitarendezés

Cards Cards Árgép