Húsz, húsz, mínusz

eledeldiszkont.hu

Ügyfélszolgálat: hétfőtől-péntekig 10-16 óráig

Telefonszám: +36-30/218 36 37

E-mail: info@eledeldiszkont.hu

A kosár üres!

Kedves Ügyfeleink!

Felhívjuk figyelmüket, hogy ügyfélszolgálati telefonszámunkon nem áll módunkban rendelést felvenni. Kérjük, használják a webáruház működését a rendelések leadásához!

Keresés

Keresés

Kategóriák

Kategóriák

Menü
Hírlevélre feliratkozás

Hírlevélre feliratkozás

Legújabb termékünk

Legújabb termékünk

SIMPLE csomag

SIMPLE csomag

8.490 Ft

royalcanin

Húsz, húsz, mínusz

2020. január 6.

Bár kapunk a napsütésből is, mindeközben megérkeztek a mínuszok, amelyek ha nem is öltenek hatalmas mértéket, süvítő, jéghideg széllel érkeztek az ország több részére napok óta.

Az, hogy melyik kutya mennyire bírja, vagy szereti a hideget, számos dologtól függ. Szerepet játszik benne a testméret, a szőrzet minősége, és mennyisége, a kondíció, valamint a négylábú kora is. Kutyáink állandó testhőmérsékletű állatok, így mind a nyári meleg, mind a téli hideg energia befektetést igényel részükről, hogy fenntartsák a nagyjából 38 °C-os testhőjüket.
A testméret hatalmas szerepet játszik ebben, a kisebb, talajhoz közeli ebek sokkal hamarabb kihűlnek.

Tartsuk kutyáinkat megfelelő kondícióban! A tél beállta előtt minden szervezet felkészül a hidegre, nagyobb mennyiségű táplálékot igyekszik magához venni, amiből kevesebb energiát használ fel, inkább raktározni igyekszik bőr alatti kötőszövet, zsír formájában. Emiatt - időjárástól függően – október második felétől, vagy november elejétől minimálisan növeljük kutyánk napi adagját, hogy szervezete eleget tehessen a raktározó feladatoknak.

Figyelem! Ez nem kifogás a túlsúlyra, vagy a kóros elhízásra! A fokozott energia bevitelt nem szabad túlzásba vinni! Ha a bordák már nem tapinthatóak, és a horpasz nem kivehető, akkor elhízott kutyáról beszélünk, ami sem az ízületeiknek, sem a keringésüknek nem pozitív állapot.

Vigyázzunk ilyenkor is rájuk, legyünk igazán gondos gazdik, és biztosítsunk tápláló energiaforrást!


További termékeink


Royal Canin Baby Dog Milk

Royal Canin Baby Dog Milk

6.050 Ft

bővebben ›
Royal Mini Sensible kutyaeledel

Royal Mini Sensible kutyaeledel

2.400 Ft

bővebben ›
Pedigree Markies jutalomfalat

Pedigree Markies jutalomfalat

390 Ft

bővebben ›
Purina Pro Plan Puppy Original

Purina Pro Plan Puppy Original

4.800 Ft

bővebben ›
Panzi tavi haltáp

Panzi tavi haltáp

2.590 Ft

bővebben ›
Purina Cat Chow UTH macskaeledel

Purina Cat Chow UTH macskaeledel

14.900 Ft

bővebben ›

Felhasználási feltételekA felső menüsorokban található linkekre klikkelve megtekintheti az áruházhoz kapcsolódó alapvető tudnivalókat, a céginformációkat, szállítási feltételeket, ügyfélszolgálat telefonszámát, adatkezelés szabályait. A bal felső sarokban található "eledeldiszkont" logóra kattintva, minden esetben visszatérhet a főoldalra. A bal oldali oszlopban a kereső és a kategóriák linkjei, a középső oszlopban az újdonságaink és az akciós termékeink találhatóak. Az áruházu...
tovább »

Szállítás és garancia


Kérjük, rendelése megkezdése előtt olvassa el az általános szerződési feltételeket, a használat szabályait, az esetlegesen felmerülő kérdések tisztázása érdekében. Rendelése feladásával elismeri az ÁSZF -et, melynek értelmében, a megrendelő és a RÉVA Kft. között távollevők közötti szerződés jön létre. A Réva Kft. kötelezettséget vállal, hogy az ÁSZF-ben leírtak szerint jár el, a megrendelő pedig kötelezettséget vállal arra, hogy a megrendelt áru ellenértékét -az általa választott módon- megtéríti, illetve a részére kiszállított árut - az általa megadott címen ..
tovább »

Halak, Teknősök


- Tavi
- Akváriumi
© 2015 eledeldiszkont.hu - Minden jog fenntartva! Online Vitarendezés

Cards Cards Árgép