Húsz, húsz, mínusz

eledeldiszkont.hu

Ügyfélszolgálat: hétfőtől-péntekig 10-16 óráig

Telefonszám: +36-30/975-1818

E-mail: info@eledeldiszkont.hu

A kosár üres!

Keresés

Keresés

Kategóriák

Kategóriák

Menü
Hírlevélre feliratkozás

Hírlevélre feliratkozás

Legújabb termékünk

Legújabb termékünk

SIMPLE csomag

SIMPLE csomag

11.490 Ft

royalcanin

Húsz, húsz, mínusz

2020. január 6.

Bár kapunk a napsütésből is, mindeközben megérkeztek a mínuszok, amelyek ha nem is öltenek hatalmas mértéket, süvítő, jéghideg széllel érkeztek az ország több részére napok óta.

Az, hogy melyik kutya mennyire bírja, vagy szereti a hideget, számos dologtól függ. Szerepet játszik benne a testméret, a szőrzet minősége, és mennyisége, a kondíció, valamint a négylábú kora is. Kutyáink állandó testhőmérsékletű állatok, így mind a nyári meleg, mind a téli hideg energia befektetést igényel részükről, hogy fenntartsák a nagyjából 38 °C-os testhőjüket.
A testméret hatalmas szerepet játszik ebben, a kisebb, talajhoz közeli ebek sokkal hamarabb kihűlnek.

Tartsuk kutyáinkat megfelelő kondícióban! A tél beállta előtt minden szervezet felkészül a hidegre, nagyobb mennyiségű táplálékot igyekszik magához venni, amiből kevesebb energiát használ fel, inkább raktározni igyekszik bőr alatti kötőszövet, zsír formájában. Emiatt - időjárástól függően – október második felétől, vagy november elejétől minimálisan növeljük kutyánk napi adagját, hogy szervezete eleget tehessen a raktározó feladatoknak.

Figyelem! Ez nem kifogás a túlsúlyra, vagy a kóros elhízásra! A fokozott energia bevitelt nem szabad túlzásba vinni! Ha a bordák már nem tapinthatóak, és a horpasz nem kivehető, akkor elhízott kutyáról beszélünk, ami sem az ízületeiknek, sem a keringésüknek nem pozitív állapot.

Vigyázzunk ilyenkor is rájuk, legyünk igazán gondos gazdik, és biztosítsunk tápláló energiaforrást!


További termékeink


Vitakraft nagypapagáj menü

Vitakraft nagypapagáj menü

850 Ft

bővebben ›
BAYER ADVANTAGE over 4 kg

BAYER ADVANTAGE over 4 kg

5.490 Ft

bővebben ›
Exspot spot-on 6x1ml ampulla  kutyák részére

Exspot spot-on 6x1ml ampulla kutyák részére

5.990 Ft

bővebben ›
Happy Dog SUPREME Piemonte

Happy Dog SUPREME Piemonte

770 Ft

bővebben ›
Trixi kullancskiszedő toll 2427

Trixi kullancskiszedő toll 2427

750 Ft

bővebben ›
Pro Plan Medium Adult Optiderma lazacban gazdag száraz kutyaeledel 3 kg

Pro Plan Medium Adult Optiderma lazacban gazdag száraz kutyaeledel 3 kg

5.190 Ft

bővebben ›

Felhasználási feltételekA felső menüsorokban található linkekre klikkelve megtekintheti az áruházhoz kapcsolódó alapvető tudnivalókat, a céginformációkat, szállítási feltételeket, ügyfélszolgálat telefonszámát, adatkezelés szabályait. A bal felső sarokban található "eledeldiszkont" logóra kattintva, minden esetben visszatérhet a főoldalra. A bal oldali oszlopban a kereső és a kategóriák linkjei, a középső oszlopban az újdonságaink és az akciós termékeink találhatóak. Az áruházu...
tovább »

Szállítás és garancia


Kérjük, rendelése megkezdése előtt olvassa el az általános szerződési feltételeket, a használat szabályait, az esetlegesen felmerülő kérdések tisztázása érdekében. Rendelése feladásával elismeri az ÁSZF -et, melynek értelmében, a megrendelő és a RÉVA Kft. között távollevők közötti szerződés jön létre. A Réva Kft. kötelezettséget vállal, hogy az ÁSZF-ben leírtak szerint jár el, a megrendelő pedig kötelezettséget vállal arra, hogy a megrendelt áru ellenértékét -az általa választott módon- megtéríti, illetve a részére kiszállított árut - az általa megadott címen ..
tovább »

Halak, Teknősök


- Tavi
- Akváriumi
© 2015 eledeldiszkont.hu - Minden jog fenntartva! Online Vitarendezés

Cards Cards Árgép