eledeldiszkont.hu

Ügyfélszolgálat: hétfőtől-péntekig 10-16 óráig

Telefonszám: +36-30/975-1818

E-mail: info@eledeldiszkont.hu

A kosár üres!

Keresés

Keresés

Kategóriák

Kategóriák

Menü
Hírlevélre feliratkozás

Hírlevélre feliratkozás

Legújabb termékünk

Legújabb termékünk

Royal Canin Care Nutrition Dental MAXI száraz táp

Royal Canin Care Nutrition Dental MAXI száraz táp

15.600 Ft


Fial a macskám!

2019. szeptember 3.

Elérkezett a nagy nap, amikor a vemhes macska készen áll világra hozni kiscicáit.
Valószínű, hogy semmit nem kell segítened a macskád ellése közben, csupán maradj mellette! Több esély van arra, hogy reggel, amikor felébredsz, már azzal szembesülsz, hogy cicád az éjszaka folyamán megfialt és gond nélkül szoptatja kölykeit.

Mire érdemes mégis felkészülni?
Vajúdáskor a macska normál testhőmérséklete lecsökkenhet. Az is előfordulhat, hogy hányni fog. Néhány nappal a vajúdás előtt leereszkedik a hasa, mellbimbói pedig megnőnek és rózsaszínűre változnak. Beindulnak az összehúzódások és látható lesz a magzatburok. Ugyanakkor vér vagy más színű folyás is észlelhető.

Mire lesz szükséged?
 - Újságpapírokra! Az elletőláda kibéleléséhez kellenek. Helyezz a láda aljára egy egész köteggel és, amint bepiszkolódnak egyenként távolítsd el őket!
 - Tiszta törölközőkre! Papírtörlőre! A kiscicák megtisztításához és serkentésükhöz, ha szükséges.
 - Egy külön doboz! Belehelyezni a kiscicákat, míg az anyamacska fial. Helyezz egy párnát a doboz aljára és takard le egy pokróccal vagy több törölközővel, amikor bele rakod őket.

Mi történik a kiscicák születésekor?
A méhlepény vagy a kiscicák születésével egyidőben, vagy az ellést követő 24 órán belül lökődik ki. A kiscicák a magzatburokban jönnek a világra, amelyet az anyamacska később eltávolít. Ha netán nem vesz tudomást a cicáról és az még mindig a magzatburokban van, akkor a te dolgod azt óvatosan kivágni, és egy érdes, száraz törölközővel történő dörzsölgetéssel, serkenteni a kiscica légzését. Ha egy is bennmarad, állatorvosi beavatkozásra van szükség.

Az anyamacska úgy fogja serkenteni a kiscicák légzését, hogy az érdes nyelvével megtisztogatja őket. Ugyanakkor a köldökzsinórt úgy szakítja el, hogy a cica testétől három centiméternyire lerágja. Ez idő alatt, lehet, hogy a méhlepényt is megeszi.A kiscicák azonnal a mellbimbó felé csúsznak, ráragadnak és elkezdenek szopni. Gyakran előfordul, hogy 10-60 perc különbség van a születések között.

Ajánljuk figyelmetekbe minőségi tejpótlónkat!

http://www.eledeldiszkont.hu/macska/bent-tartott/royal-canin-babycat-milk-tejpotlo

Felhasználási feltételek
A felső menüsorokban található linkekre klikkelve megtekintheti az áruházhoz kapcsolódó alapvető tudnivalókat, a céginformációkat, szállítási feltételeket, ügyfélszolgálat telefonszámát, adatkezelés szabályait. A bal felső sarokban található "eledeldiszkont" logóra kattintva, minden esetben visszatérhet a főoldalra. A bal oldali oszlopban a kereső és a kategóriák linkjei, a középső oszlopban az újdonságaink és az akciós termékeink találhatóak. Az áruházu...
tovább »

Szállítás és garancia


Kérjük, rendelése megkezdése előtt olvassa el az általános szerződési feltételeket, a használat szabályait, az esetlegesen felmerülő kérdések tisztázása érdekében. Rendelése feladásával elismeri az ÁSZF -et, melynek értelmében, a megrendelő és a RÉVA Kft. között távollevők közötti szerződés jön létre. A Réva Kft. kötelezettséget vállal, hogy az ÁSZF-ben leírtak szerint jár el, a megrendelő pedig kötelezettséget vállal arra, hogy a megrendelt áru ellenértékét -az általa választott módon- megtéríti, illetve a részére kiszállított árut - az általa megadott címen ..
tovább »

Halak, Teknősök


- Tavi
- Akváriumi

Egyéb eledel


- Görény
© 2015 eledeldiszkont.hu - Minden jog fenntartva! Online Vitarendezés

Cards Cards Árgép