Örökbefogadás menetrendje

eledeldiszkont.hu

Ügyfélszolgálat: hétfőtől-péntekig 10-16 óráig

Telefonszám: +36-30/218 36 37

E-mail: info@eledeldiszkont.hu

A kosár üres!

Kedves Ügyfeleink!

Felhívjuk figyelmüket, hogy ügyfélszolgálati telefonszámunkon nem áll módunkban rendelést felvenni. Kérjük, használják a webáruház működését a rendelések leadásához!

Keresés

Keresés

Kategóriák

Kategóriák

Menü
Hírlevélre feliratkozás

Hírlevélre feliratkozás

Legújabb termékünk

Legújabb termékünk

SIMPLE csomag

SIMPLE csomag

8.490 Ft

royalcanin

Örökbefogadás menetrendje

2019. szeptember 30.

Az örökbefogadás menetének alapjai

Az örökbe fogadandó kutya kiválasztása az állatotthonban tett személyes látogatás alkalmával, a gondozók/menhelyvezető segítségével történik. Egykérdőívnek kell kitöltésre és visszaküldésre kerülnie a látogatást követően, amennyiben Te, mint leendő gazdi elhatároztad magad egy kutya, vagy cica oldalán. Ezt követően örökbefogadási szerződés aláírása következik, mind az örökbefogadó, mind az állatotthon részéről, melyben az örökbefogadó írásban nyilatkozik többek között arról, hogy harmadik személynek a kutyát nem adja át az állatotthon beleegyezése nélkül, hogy ivartalanítási kötelezettségének eleget tesz (amennyiben ivaros kutyát fogad örökbe) továbbá hogy az Állatvédelmi Törvényben foglaltaknak eleget tesz. A kutyáknak ára nincs, de a mikrochip és veszettség-oltás árát a leendő gazdáknak meg kell téríteniük legtöbb esetben az állatotthon számára.

Amennyiben ezek a lépések zökkenőmentesen megtörténtek, úgy kutya, vagy cica hazaszállítása következik új otthonába. Jó, ha addigra már minden elő van készítve az új jövevény számára: fekhely/kutyaház, etető-, itatótál, póráz, nyakörv stb. Aki kertben szeretné tartani kutyáját, az alaposan ellenőrizze kerítése állapotát! Az első napokban különösen kell figyelni az új családtagra! Sétánál ne engedje senki szabadon őt a pórázról egész addig, amíg a kellő kötődési fok ki nem alakult gazdi és kutyája között és már biztosan behívható.
Innentől kezdve bízunk abban, hogy a kialakult kötelék élethosszig tartó szeretetet, törődést eredményez!

A befogadáshoz való felkészülésre, valamint meglévő kutyusod számára is biztosítunk minden szükséges eszközt, és finomabbnál finomabb falatot webshopunkban!

http://www.eledeldiszkont.hu/kutya/eledelek-kozepes-termetuek/dog-chow-szaraz-kutyaeledel-tobb-tipusnak


További termékeink


Purina Dog Chow senior kutyaeledel

Purina Dog Chow senior kutyaeledel

2.140 Ft

bővebben ›
Panzi Pet macska szőrregeneráló multivitamin

Panzi Pet macska szőrregeneráló multivitamin

450 Ft

bővebben ›
Trixi kutyajáték 3321

Trixi kutyajáték 3321

1.200 Ft

bővebben ›
Outdoor 30 macskaeledel

Outdoor 30 macskaeledel

1 Ft

bővebben ›
Royal Canin Boxer Junior száraz táp

Royal Canin Boxer Junior száraz táp

6.655 Ft

bővebben ›
Royal Canin Fit 32 száraz táp

Royal Canin Fit 32 száraz táp

1.320 Ft

bővebben ›

Felhasználási feltételekA felső menüsorokban található linkekre klikkelve megtekintheti az áruházhoz kapcsolódó alapvető tudnivalókat, a céginformációkat, szállítási feltételeket, ügyfélszolgálat telefonszámát, adatkezelés szabályait. A bal felső sarokban található "eledeldiszkont" logóra kattintva, minden esetben visszatérhet a főoldalra. A bal oldali oszlopban a kereső és a kategóriák linkjei, a középső oszlopban az újdonságaink és az akciós termékeink találhatóak. Az áruházu...
tovább »

Szállítás és garancia


Kérjük, rendelése megkezdése előtt olvassa el az általános szerződési feltételeket, a használat szabályait, az esetlegesen felmerülő kérdések tisztázása érdekében. Rendelése feladásával elismeri az ÁSZF -et, melynek értelmében, a megrendelő és a RÉVA Kft. között távollevők közötti szerződés jön létre. A Réva Kft. kötelezettséget vállal, hogy az ÁSZF-ben leírtak szerint jár el, a megrendelő pedig kötelezettséget vállal arra, hogy a megrendelt áru ellenértékét -az általa választott módon- megtéríti, illetve a részére kiszállított árut - az általa megadott címen ..
tovább »

Halak, Teknősök


- Tavi
- Akváriumi
© 2015 eledeldiszkont.hu - Minden jog fenntartva! Online Vitarendezés

Cards Cards Árgép