Ajtónállók

eledeldiszkont.hu

Ügyfélszolgálat: hétfőtől-péntekig 10-16 óráig

Telefonszám: +36-30/218 36 37

E-mail: info@eledeldiszkont.hu

A kosár üres!

Kedves Ügyfeleink!

Felhívjuk figyelmüket, hogy ügyfélszolgálati telefonszámunkon nem áll módunkban rendelést felvenni. Kérjük, használják a webáruház működését a rendelések leadásához!

Keresés

Keresés

Kategóriák

Kategóriák

Menü
Hírlevélre feliratkozás

Hírlevélre feliratkozás

Legújabb termékünk

Legújabb termékünk

SIMPLE csomag

SIMPLE csomag

8.490 Ft

royalcanin

Ajtónállók

2020. január 28.

Kutyád vagy Cicád van? Mindkettő?? Akkor ez méginkább Neked szól!

Egész biztosan gondoltál már rá, de talán félsz meglépni, hogy külön ajtó kerüljön beépítésre a bejárati ajtóba számára. Mennyivel könnyebb lenne, ha nem kellene nyitogatni neki, nekik folyton, pláne a téli hidegben a 180-as ajtót, hanem beteljesíteni magának a kívánságát a jóval kisebb kijáraton.
Nézzük csak mi szól még emellett? Energiát takarít meg tehát saját magának erejéből és fűtésszámlájáról is! Rendkívül egyszerű a beszerelése, bármennyire is ijesztő lehet először belegondolva. Nem jelent akadályt a nyílászáró anyaga sem, bármilyen bejárati ajtóba, sőt, falba is szerelhetők, legyen szó fáról, fémről, műanyagról, vagy akár üvegről. Ezek az ajtók ráadásul tökéletesen szigetelnek. Egyes modelleknél sörtés körbe, ami azt jelenti, hogy minimalizálták a zajszintjét a nyitás-zárás során.

Fontos előny még, hogy a bejárati ajtó nem lesz össze-vissza kaparva általuk, és ürüléket sem kell takarítanunk csak azért mert épp nem érünk rá, nem hallottuk, vagy nem vagyunk otthon hogy kiengedjük kedvencünket.
Ez egy fantasztikus találmány! Van ennek hátránya egyáltalán??
Tarthatunk még attól, hogy ezen az ajtón képes lesz nem csak kedvencünk, hanem más, idegen állat is bejutni, akár a szomszéd macskája, akár patkány, vagy más ügyeskedő. Ez jogos félelem.
Ami ezzel szemben megnyugtathat bennünket, hogy amennyiben kedvencünk szaga nem riasztja el a betolakodót, úgy beszerezhetünk chipre nyíló, vagy infra-red ajtót is.
A chipre nyíló kizárólag azon állat jelenlétében nyílik, aki a nyakörvén a megfelelő elektromos chipet viseli, míg az infra-red csak akkor ad szabad utat, ha a speciális infravörös kulcsot viselő macska vagy kutya megközelíti az ajtót.

Nektek bevált? Melyik típust használjátok?
Számoljatok be tapasztalataitokról Facebook posztunk alatt!

 


További termékeink


Purina Cat Chow Adult macskaeledel

Purina Cat Chow Adult macskaeledel

1.790 Ft

bővebben ›
Royal Canin Kitten eledel (gravy, jelly, loaf, sterilised)

Royal Canin Kitten eledel (gravy, jelly, loaf, sterilised)

4.658 Ft

bővebben ›
Gimpet Mentás Dropsz

Gimpet Mentás Dropsz

2.500 Ft

bővebben ›
Purina Pro Plan Senior Sensitive

Purina Pro Plan Senior Sensitive

13.990 Ft

bővebben ›
Royal Canin Hairball Care Gravy alutasakos eledel

Royal Canin Hairball Care Gravy alutasakos eledel

0 Ft

bővebben ›
Trixi kutyajáték 34732

Trixi kutyajáték 34732

1.290 Ft

bővebben ›

Felhasználási feltételekA felső menüsorokban található linkekre klikkelve megtekintheti az áruházhoz kapcsolódó alapvető tudnivalókat, a céginformációkat, szállítási feltételeket, ügyfélszolgálat telefonszámát, adatkezelés szabályait. A bal felső sarokban található "eledeldiszkont" logóra kattintva, minden esetben visszatérhet a főoldalra. A bal oldali oszlopban a kereső és a kategóriák linkjei, a középső oszlopban az újdonságaink és az akciós termékeink találhatóak. Az áruházu...
tovább »

Szállítás és garancia


Kérjük, rendelése megkezdése előtt olvassa el az általános szerződési feltételeket, a használat szabályait, az esetlegesen felmerülő kérdések tisztázása érdekében. Rendelése feladásával elismeri az ÁSZF -et, melynek értelmében, a megrendelő és a RÉVA Kft. között távollevők közötti szerződés jön létre. A Réva Kft. kötelezettséget vállal, hogy az ÁSZF-ben leírtak szerint jár el, a megrendelő pedig kötelezettséget vállal arra, hogy a megrendelt áru ellenértékét -az általa választott módon- megtéríti, illetve a részére kiszállított árut - az általa megadott címen ..
tovább »

Halak, Teknősök


- Tavi
- Akváriumi
© 2015 eledeldiszkont.hu - Minden jog fenntartva! Online Vitarendezés

Cards Cards Árgép