Vitaminpótlás a cicáknak

eledeldiszkont.hu

A kosár üres!

Keresés

Keresés

Kategóriák

Kategóriák

Menü
Hírlevélre feliratkozás

Hírlevélre feliratkozás

Legújabb termékünk

Legújabb termékünk

VITAKRAFT Beef Stick (hipoallergén) jutalomfalat (12g)

VITAKRAFT Beef Stick (hipoallergén) jutalomfalat (12g)

320 Ft

royalcanin

Vitaminpótlás a cicáknak

2021. november 22.

Miután előző héten bepillantást nyerhettünk a kutyák vitaminpótlásába, most térjünk át egy újabb házikedvenc vitaminszükségletére is, tehát ejtsünk szót a cicák vitaminjairól...

Ugye gondos cicatulajdonosként számodra is a legfontosabb kiskedvenced egészségének megőrzése?
 
Ha Te is megteszel mindent macskádért, az optimális vitaminpótlás kiválasztásához számos tényezőt kell figyelembe venned. Elsősorban aszerint kell döntened, hogy szobacicáról van szó, vagy egy „kalandorról”, aki az udvaron és a környező utcákon is éli mindennapjait.
 
Ugyanis a szabadban is „kalandozó” cicáknak kevesebb kiegészítő vitaminra van szükségük, hiszen ők megtalálják a természetes vitaminforrásokat a természetben, így például különböző fűféléket rágcsálnak, vagy akár rovarokat is „vadásznak”. Ezáltal könnyebben hozzájuthatnak vitaminokhoz, nyomelemekhez és még a szervezetük tökéletes működéséhez szükséges klorofilhoz is.

 
Ezzel szemben a lakásban tartott macskáknak még a prémium minőség eledelek mellett is szükségük van további vitaminpótlásra. Erre számos vitaminkészítmény áll rendelkezésre, melyet az eledeldiszkont.hu kínálatában Te is megtalálhatsz. A szobacicusok egészséges emésztése érdekében mindenképpen meg kell említenünk a macskafüvet. Miért is fontos ez cicád számára? Ennek segítségével jut hozzá macskád a természetes növényi rostokhoz, vitaminokhoz és klorofilhoz, mely segíti emésztését és immunrendszer-erősítőként is szolgál. Ha úgy gondolod, hogy Te nem mégsem szeretnél cicafüvet tartani otthon, akkor mindezt helyettesítheted akár tablettával és pasztával is.
 
Ami nagyon fontos! Mindig tanulmányozd a macskád által fogyasztott nedves- vagy száraztápok összetételét, és csak megfelelő mennyiségű és minőségű táplálékkiegészítőt adj kiskedvencednek. A prémium minőségű eledelek tartalmazzák a legtöbb macskák számára szükséges tápanyagot és vitamint is. Azonban sosem felejthetjük el, hogy minden cica más és más, és szükségleteiket az életkorukon és állapotukon túl még az érzékenységük is befolyásolhatja. Ezért mindig igazodj macskád igényeihez.
 
Azt pedig valószínűleg már mondani sem kell, hogy a termék leírásában szereplő adagolástól csak szakember javaslatára szabad eltérni. Mindig tartsd szem előtt: a vitamintúladagolás nagyobb kárt okozhat cicád szervezetében, mintha vitaminhiány lépne fel!
 
 
Milyen vitaminokra lehet szüksége macskádnak?
  • A-vitaminra a macskák szőrének, bőrének és szemének egészségéért.
  • D-vitaminra a belek és csontok egészségéért.
  • E-vitaminra, erre a természetes antioxidánsra a megfelelő testzsírszinthez.
  • C-vitaminra az immunrendszer egészséges működéséért.
 
Milyen formában kaphatóak a macskák részére kifejlesztett táplálékkiegészítők és vitaminok?
Cicád megkaphatja a szervezetének optimális működéséhez szükséges tápanyagokat tabletta, paszta vagy jutalomfalat formájában is.
 
A táplálékkiegészítőket az eledeldiszkont.hu biztosítja, a döntés a Te kezedben van!
 
Te milyen vitaminnal tennéd még egészségesebbé kedvencedet?
 
 

 


További termékeink


GOURMET GOLD Pástétom nedves macskaeledel (85g)

GOURMET GOLD Pástétom nedves macskaeledel (85g)

333 Ft

bővebben ›
Profine Adult Energie 15kg

Profine Adult Energie 15kg

12.990 Ft

bővebben ›
TRIXIE körömolló - 16 cm (2368)

TRIXIE körömolló - 16 cm (2368)

2.290 Ft

bővebben ›
PANZI FitActive Extreme Sport Adult (csirke, körte) szárazeledel (15 kg)

PANZI FitActive Extreme Sport Adult (csirke, körte) szárazeledel (15 kg)

17.850 Ft

bővebben ›
TRIXIE Plüss egér macskamentával macskáknak (15cm)

TRIXIE Plüss egér macskamentával macskáknak (15cm)

1.850 Ft

bővebben ›
PANZI Szentjánoskenyér rágcsálóknak (80g)

PANZI Szentjánoskenyér rágcsálóknak (80g)

510 Ft

bővebben ›

Felhasználási feltételek

: Verdana, sans-serif;">A felső menüsorokban található linkekre klikkelve megtekintheti az áruházhoz kapcsolódó alapvető tudnivalókat: céginformációk, ÁSZF, Ügyfélszolgálati elérhetőségek, termékinformációk. A bal felső sarokban található "eledeldiszkont" logóra kattintva minden esetben visszatérhet a főoldalra. A bal oldali oszlopban a kereső és a kategóriák linkjei, valamint a hírlevélre történő feliratkozás lehetősége található. A középső oszlopban az újdonságaink és az akció...
tovább »

Szállítás és garancia


Kérjük, rendelése megkezdése előtt olvassa el az Általános Szerződési Feltételeket és a használat szabályait az esetlegesen felmerülő kérdések tisztázása érdekében.

A webáruház használatával, regisztrációval vagy megrendelés elküldésével Ön elfogadja és magára nézve kötelezőnek ismeri el a jelen Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) rendelkezéseit, és tudomásul veszi az Adatvédelmi tájékoztatóban és az El&aacu..
tovább »

© 2015 eledeldiszkont.hu - Minden jog fenntartva! Online Vitarendezés

Cards Cards Árgép