Macskák etetése

eledeldiszkont.hu

Ügyfélszolgálat: hétfőtől-péntekig 10-16 óráig

Telefonszám: +36-30/218 36 37

E-mail: info@eledeldiszkont.hu

A kosár üres!

Kedves Ügyfeleink!

Felhívjuk figyelmüket, hogy ügyfélszolgálati telefonszámunkon nem áll módunkban rendelést felvenni. Kérjük, használják a webáruház működését a rendelések leadásához!

Keresés

Keresés

Kategóriák

Kategóriák

Menü
Hírlevélre feliratkozás

Hírlevélre feliratkozás

Legújabb termékünk

Legújabb termékünk

Gourmet Gold Melting Heart

Gourmet Gold Melting Heart

209 Ft

royalcanin

Macskák etetése

2020. szeptember 3.

A modern házi macskák megjelenése vagy viselkedése alig változott a korai őseiktől. Életmódjukhoz igazodva húsevő állatok, hiszen bennük van a vadász ösztön. Kedvenceink a mai napig – a szobamacskákon kívül - előszeretettel töltik idejüket zsákmányszerzéssel.


A macskák megfelelő táplálásának fontos része az ideális környezet biztosítása, hogy étkezéseik kényelmesen és zavartalanul teljenek.


Nézzük, hogy alakítsuk ki ezt a környezetet kedvencünk számára:
1. Biztonságos hely
A macskák előszeretettel kedvelik a csendes és nyugodt helyeket táplálkozásaik során.
2. Több és különálló forrás biztosítása
Ideális esetben a cicáknak legalább két vagy három etetési és itatási területnek kell lennie a lakásban, hogy bármikor szabadon hozzáférjenek táplálékukhoz. Ezeket a területeket próbáljuk meg a bejárattól és a mellékhelyiségtől távol kialakítani.
3. Az emberek és macskák közötti pozitív társadalmi interakció biztosítása
A macskák egyéni preferenciák alapján választják meg, milyen kapcsolatba kerülnek etetésük során. Egyeseknek tetszik a társaság vagy a játékba való beépítés, mások inkább egyedül végzik el az étkezést. Fontos, hogy figyeljünk oda kedvencünknek mire van szüksége és azt biztosítsuk számára.
4. Olyan környezet biztosítása, mely tiszteletben tartja a macskák szagérzetét
Az erős illatokat, mint például a parfüm próbáljuk kerülni az etetésnél. Azok a macskák, akik viszont étvágytalanok segíthetünk nekik, az étel felmelegedésénél létrejött aromákkal, így ha megérzik, a meleg étel illatát jobban megjön az étvágyuk. Ha az ételekhez műanyag tálakat használunk, a macskák elhagyhatják az étkezést, mivel az edények megtarthatják vegyi anyagok és a régi ételek mosásának illatát.

Reméljük bejegyzésünket hasznosnak találtad. Az etetéshez szükséges kellékeket és kiváló minőségű eledeleinket megtalálhatjátok weboldalunkon.


http://www.eledeldiszkont.hu/macska/eledelek-taplalekkiegeszitok


Forrás: katzenworld
 


További termékeink


Profine Adult Salmon 15kg

Profine Adult Salmon 15kg

16.300 Ft

bővebben ›
Royal Canin Medium Ageing 10+ száraz táp

Royal Canin Medium Ageing 10+ száraz táp

23.828 Ft

bővebben ›
Orijen Adult kutyaeledel

Orijen Adult kutyaeledel

1.460 Ft

bővebben ›
Royal Canin Sensible 33 száraz táp

Royal Canin Sensible 33 száraz táp

1.575 Ft

bővebben ›
Panzi macskatávoltartó permet

Panzi macskatávoltartó permet

990 Ft

bővebben ›
Royal Canin Labrador Adult száraz táp

Royal Canin Labrador Adult száraz táp

7.337 Ft

bővebben ›

Felhasználási feltételekA felső menüsorokban található linkekre klikkelve megtekintheti az áruházhoz kapcsolódó alapvető tudnivalókat, a céginformációkat, szállítási feltételeket, ügyfélszolgálat telefonszámát, adatkezelés szabályait. A bal felső sarokban található "eledeldiszkont" logóra kattintva, minden esetben visszatérhet a főoldalra. A bal oldali oszlopban a kereső és a kategóriák linkjei, a középső oszlopban az újdonságaink és az akciós termékeink találhatóak. Az áruházu...
tovább »

Szállítás és garancia


Kérjük, rendelése megkezdése előtt olvassa el az általános szerződési feltételeket, a használat szabályait, az esetlegesen felmerülő kérdések tisztázása érdekében. Rendelése feladásával elismeri az ÁSZF -et, melynek értelmében, a megrendelő és a RÉVA Kft. között távollevők közötti szerződés jön létre. A Réva Kft. kötelezettséget vállal, hogy az ÁSZF-ben leírtak szerint jár el, a megrendelő pedig kötelezettséget vállal arra, hogy a megrendelt áru ellenértékét -az általa választott módon- megtéríti, illetve a részére kiszállított árut - az általa megadott címen ..
tovább »

Halak, Teknősök


- Tavi
- Akváriumi
© 2015 eledeldiszkont.hu - Minden jog fenntartva! Online Vitarendezés

Cards Cards Árgép