Likeolj és nyerj

eledeldiszkont.hu

A kosár üres!

Keresés

Keresés

Kategóriák

Kategóriák

Menü
Hírlevélre feliratkozás

Hírlevélre feliratkozás

Legújabb termékünk

Legújabb termékünk

YOYO Wellness eledel törpehörcsögöknek (1000 ml)

YOYO Wellness eledel törpehörcsögöknek (1000 ml)

570 Ft

royalcanin

Likeolj és nyerj!

2022. február 8.

Az eledeldiszkont.hu webáruház „Likeolj és nyerj” néven játékot hirdet azon magánszemélyek részére, akik szeretnének részt venni egy játékos kihíváson. A játékban bárki részt vehet, aki érvényes Facebook-profillal rendelkezik.

 
A JÁTÉK IDŐTARTAMA: 2022. február 8-14.
 
A JÁTÉK MEGVALÓSULÁSÁNAK HELYE: az eledeldiszkont.hu Facebook-oldala (https://www.facebook.com/eledeldiszkont)
 
A JÁTÉK MENETE:
A Réva Kft., az eledeldiszkont.hu webáruház üzemeltetője (továbbiakban: Szervező) 2022. február 8-án közzétett „Likeolj és nyerj” felhívásában termékkategóriákat tartalmazó fotókat jelentet meg Facebook-oldalán. Az érvényes Facebook-profillal rendelkező magánszemélyek a feltüntetett fotók közül kedvencüket like-kal látják el. A Szervező által meghirdetett játéksorsoláson történő részvétel feltétele az eledeldiszkont.hu „Likeolj és nyerj” játékban feltüntetett fotó kedvelése (like-olása). A játékban történő részvétel díjmentes.
A játékban résztvevő magánszemély (továbbiakban: Játékos) által adott komment tartalmáért teljes jogi felelősség a Játékost terheli. A Szervező felelősségét kifejezetten kizárja.
Amennyiben a Játékos hozzászólása beletartozik a Facebook Közösségi alapelveiben szereplő meg nem engedett tartalmak kategóriába, úgy válasza a Szervező által azonnal törlésre kerül.
A likeolással a Játékos feltétel nélküli beleegyezését adja ahhoz, hogy amennyiben nyertesként kisorsolásra kerül, úgy neve megjelenik a Szervező által, a nyereménysorsolás eredményéről készített Facebook-bejegyzésben. A Játékos vállalja továbbá, hogy az eledeldiszkont.hu promotálása céljából a játékban való részvétel nyilvános szerepléssel járhat.
 
NYEREMÉNYSORSOLÁS:
2022. február 14. 19 óra
 
EREDMÉNYHIRDETÉS:
2022. február 14. 20 óra
 
DÍJAZÁS:
A játék nyereménye 1 db 10.000 Ft értékű eledeldiszkont.hu ajándékutalvány
A sorsolásokon kisorsolt nyertes a nyereményt ajándékutalvány formájában kapja meg, melyet a Szervező elektronikus úton küld el a nyertesnek. A nyertes nevét a Szervező az eledeldiszkont.hu Facebook-oldalon teszi közzé. A nyertest a Szervező elektronikus üzenet formájában értesíti. A díjhoz esetlegesen kapcsolódó valamennyi adózási kötelezettség teljesítése, illetve annak összegének megfizetése a Szervezőt terheli.
 
A Szervező fenntartja a jogot, hogy amennyiben valamely Játékos részéről bármilyen manipulációt, visszaélést, illetve a nyereményjáték szellemével, céljával bármilyen módon összeférhetetlen vagy azt sértő magatartást tapasztal, vagy ennek megalapozott gyanúja felmerül, az érintett Játékost a „Likeolj és nyerj” nyereményjátékból indoklás nélkül kizárja.
 
Jelen promóciót a Facebook nem támogatja, nem hagyta jóvá, nem kezeli, illetve semmilyen tekintetben nem kapcsolódik hozzá.
 
Kellemes szórakozást és sok sikert kívánunk!

 


További termékeink


PANZI FitActive Drops Delight jutalomfalat (csoki) kutyáknak (70g)

PANZI FitActive Drops Delight jutalomfalat (csoki) kutyáknak (70g)

379 Ft

bővebben ›
TRIXIE Lézeres egér 7 cm (4128)

TRIXIE Lézeres egér 7 cm (4128)

1.950 Ft

bővebben ›
Royal Canin Care Nutrition Medium Relax Care száraz táp

Royal Canin Care Nutrition Medium Relax Care száraz táp

22.231 Ft

bővebben ›
PANZI Csemege rúd hullámos papagájoknak trópusi gyümölcsökkel (2 db)

PANZI Csemege rúd hullámos papagájoknak trópusi gyümölcsökkel (2 db)

670 Ft

bővebben ›
FLEXI Black Design (XS) zsinóros automata póráz (3 m)

FLEXI Black Design (XS) zsinóros automata póráz (3 m)

3.490 Ft

bővebben ›
TRIXIE Lágy sörtekefe macskáknak 5x18cm (23129)

TRIXIE Lágy sörtekefe macskáknak 5x18cm (23129)

840 Ft

bővebben ›

Felhasználási feltételek

: Verdana, sans-serif;">A felső menüsorokban található linkekre klikkelve megtekintheti az áruházhoz kapcsolódó alapvető tudnivalókat: céginformációk, ÁSZF, Ügyfélszolgálati elérhetőségek, termékinformációk. A bal felső sarokban található "eledeldiszkont" logóra kattintva minden esetben visszatérhet a főoldalra. A bal oldali oszlopban a kereső és a kategóriák linkjei, valamint a hírlevélre történő feliratkozás lehetősége található. A középső oszlopban az újdonságaink és az akció...
tovább »

Szállítás és garancia


Kérjük, rendelése megkezdése előtt olvassa el az Általános Szerződési Feltételeket és a használat szabályait az esetlegesen felmerülő kérdések tisztázása érdekében.

A webáruház használatával, regisztrációval vagy megrendelés elküldésével Ön elfogadja és magára nézve kötelezőnek ismeri el a jelen Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) rendelkezéseit, és tudomásul veszi az Adatvédelmi tájékoztatóban és az El&aacu..
tovább »

© 2015 eledeldiszkont.hu - Minden jog fenntartva! Online Vitarendezés

Cards Cards Árgép