eledeldiszkont.hu

Ügyfélszolgálat: hétfőtől-péntekig 10-16 óráig

Telefonszám: +36-30/975-1818

E-mail: info@eledeldiszkont.hu

A kosár üres!

Keresés

Keresés

Kategóriák

Kategóriák

Menü
Hírlevélre feliratkozás

Hírlevélre feliratkozás

Akciós termékünk

Akciós termékünk

Foresto Nyakörv külső élősködők ellen kistestű kutyák részére

Foresto Nyakörv külső élősködők ellen kistestű kutyák részére

6.790 Ft

Royal Canin Savour Exigent száraz tápKosárba

Kiszerelés


KETTŐS ZAMATÉRZÉKELÉS
 
Egyes válogatós macskákat leginkább az etetőtáblában lévő táp változatossága vonz. A SAVOUR EXIGENT 2 különböző összetételű és állagú, szinergista tápszemcsét tartalmaz a macska természetes ízlésének serkentése érdekében.
 
OPTIMÁLIS TESTSÚLY
 
A táp gondosan beállított energiatartalma lehetővé teszi a válogatós macska ideális testsúlyának fenntartását.
 
EGYÉNI ÍZLÉS
 
Minden macska saját természetes preferenciája -a táp aromaprofilja, zamatának változatossága, vagy fehérjeszintje- alapján választja ki a táplálékát. A Royal Canin 3 különböző összetételt fejlesztette ki, melyek megfelelnek még a legválogatósabb macskák ízlésének is.

A HÚGYUTAK EGÉSZSÉGE
 
A táp úgy van összeállítva, hogy segítsen fenntartani a felnőtt macska húgyrendszerének egészségét.
 

 « vissza

Felhasználási feltételek


A felső menüsorokban található linkekre klikkelve megtekintheti az áruházhoz kapcsolódó alapvető tudnivalókat, a céginformációkat, szállítási feltételeket, ügyfélszolgálat telefonszámát, adatkezelés szabályait. A bal felső sarokban található "eledeldiszkont" logóra kattintva, minden esetben visszatérhet a főoldalra. A bal oldali oszlopban a kereső és a kategóriák linkjei, a középső oszlopban az újdonságaink és az akciós termékeink találhatóak. Az áruházunkban rendelés f...
tovább »

Szállítás és garancia


Kérjük, rendelése megkezdése előtt olvassa el az általános szerződési feltételeket, a használat szabályait, az esetlegesen felmerülő kérdések tisztázása érdekében. Rendelése feladásával elismeri az ÁSZF -et, melynek értelmében, a megrendelő és a RÉVA Kft. között távollevők közötti szerződés jön létre. A Réva Kft. kötelezettséget vállal, hogy az ÁSZF-ben leírtak szerint jár el, a megrendelő pedig kötelezettséget vállal arra, hogy a megrendelt áru ellenértékét -az általa választott módon- megtéríti, illetve a részére kiszállított árut - az általa megadott címen - átveszi.

tovább »

Halak, Teknősök


- Tavi
- Akváriumi

Egyéb eledel


- Görény
© 2015 eledeldiszkont.hu - Minden jog fenntartva! Online Vitarendezés

Cards Cards Árgép