Happy Dog Supreme Neuseeland Lamm száraz kutyaeledel

eledeldiszkont.hu

Ügyfélszolgálat: hétfőtől-péntekig 10-16 óráig

Telefonszám: +36-30/218 36 37

E-mail: info@eledeldiszkont.hu

A kosár üres!

Kedves Ügyfeleink!

Felhívjuk figyelmüket, hogy ügyfélszolgálati telefonszámunkon nem áll módunkban rendelést felvenni. Kérjük, használják a webáruház működését a rendelések leadásához!

Keresés

Keresés

Kategóriák

Kategóriák

Menü
Hírlevélre feliratkozás

Hírlevélre feliratkozás

Legújabb termékünk

Legújabb termékünk

SIMPLE csomag

SIMPLE csomag

8.490 Ft

royalcanin

Happy Dog Supreme Neuseeland Lamm száraz kutyaeledelKosárba

Kiszerelés


báránnyal és zöld kagyló kivonattal allergiás és válogatós kutyák részére.

 A Happy Dog Supreme sorozattal teljesen új gondolatokkal egészítették ki a kutyák táplálását: A táplálék sokszínûségével az ember területileg különbözõ étkezési szokásainak mintájára. Ehhez értékelték a legjobb, az adott országokra jellemzõ recepteket, és a kutyák szükségleteinek megfelelõen átalakították azokat. Toscana, Írország, Új-Zéland azemberek esetében is különösen egészséges, ízletes konyhájáról ismert. Az adott országokra jellemzõ egyes hozzávalók kiválasztása a táplálékfiziolófiai ismeretek alapján történt, és azokat a kutyák számára harmonikus összetételekké tökéletesítették. A kutyája így élvezheti, ami Önnek is jót tesz - és ízlik. Mivel a Happy Dog Supreme táppal történõ etetés az ízek sokféleségének köszönhetõen igazi élvezetet jelent - a gazdáak és a kutyának. Biztos lehet abban, hogy minden fajtával optimális tápanyagkombinációt ad a kutyájának.

A különleges eljárásnak köszönhetõen a rendkívüli értékes nyersanyagok úgy kerülnek feldolgozásra, hogy összetevõik optimálisan biztosítják a kutyája egészségét. A kifejlett kutyáknak az összes fajta keverhetõ is, illetve váltakozva adható.

SUPREME NEUSEELAND
Allergia esetén való táplálásra - jól kíméli a gyomrot és a beleket
- 21% értékes bárányhús, 21% ízletes rízs,
- természetes napraforgóolaj,
- értékes kagylóhús.

A Happy Dog Supreme Neuseeland elhozza a földgömb másik oldalának ízlésvilágát. A bárányok ott az eredeti tiszta természetben legelnek, és a tenger olyan kincseket rejt, mint az értékes zöldajakos kagyló - csak néhány hozzávaló a legmagasabb színvonalú kutyaeledelhez.Összetevõk:
bárányhúsliszt (21%), rízsliszt (21%), kukorica, kukoricaliszt, töpörtyû, napraforgóolaj, melaszszelet, májhidrolizát, almatörköly (szárított) (1,5%), tojáspor, konyhasó, élesztõ (szárított), káliumklorid, tengeri alga (szárított), lenmag (0,2%) árpa (erjesztett) (0,2%), kagylóhús (szárított) (0,05%), articsóka, pitypang, gyömbér, nyírfalevél, csalán, zsálya, koriander, rozmaring, kakukkfû, édesgyökér, kamilla, gyöngyvesszõ, medvehagyma (növényi tartalom összesen 0,14%).

Garantált beltartalom:
Nyersfehérje 21,0 %
Nyerszsír 12,0 %
Nyersrost 3,00 %
Nyershamu 7,50 %
Kálcium 1,60 %
Foszfor 1,05 %
Nátrium 0,35 %
Kálium 0,45 %
Omega 6 2,50 %
Omega 3 0,25 %


Etetési útmutató (gramm/nap):


5 kg      10 kg     20 kg     35 kg      60 kg    80 kg
90 g      150 g    250 g     375 g      575 g   700 g« vissza

Mások ezt választották mellé

Happy Dog Supreme Adult Medium kutyaeledel

Happy Dog Supreme Adult Medium kutyaeledel

0 Ft

bővebben ›

További termékeink


Happy Cat SENSITIVE Kaninchen (nyúl)

Happy Cat SENSITIVE Kaninchen (nyúl)

910 Ft

bővebben ›
Royal Canin Siamese Adult száraz táp

Royal Canin Siamese Adult száraz táp

1.600 Ft

bővebben ›
Royal Canin Shih Tzu Junior száraz táp

Royal Canin Shih Tzu Junior száraz táp

1.550 Ft

bővebben ›
Purina One Indoor Formula pulykában és tk gabonákban gazdag száraz macskaeledel

Purina One Indoor Formula pulykában és tk gabonákban gazdag száraz macskaeledel

533 Ft

bővebben ›
Royal Canin Mini Starter kutyaeledel

Royal Canin Mini Starter kutyaeledel

2.550 Ft

bővebben ›
Panzi filcbontó permet

Panzi filcbontó permet

800 Ft

bővebben ›

Felhasználási feltételekA felső menüsorokban található linkekre klikkelve megtekintheti az áruházhoz kapcsolódó alapvető tudnivalókat, a céginformációkat, szállítási feltételeket, ügyfélszolgálat telefonszámát, adatkezelés szabályait. A bal felső sarokban található "eledeldiszkont" logóra kattintva, minden esetben visszatérhet a főoldalra. A bal oldali oszlopban a kereső és a kategóriák linkjei, a középső oszlopban az újdonságaink és az akciós termékeink találhatóak. Az áruházu...
tovább »

Szállítás és garancia


Kérjük, rendelése megkezdése előtt olvassa el az általános szerződési feltételeket, a használat szabályait, az esetlegesen felmerülő kérdések tisztázása érdekében. Rendelése feladásával elismeri az ÁSZF -et, melynek értelmében, a megrendelő és a RÉVA Kft. között távollevők közötti szerződés jön létre. A Réva Kft. kötelezettséget vállal, hogy az ÁSZF-ben leírtak szerint jár el, a megrendelő pedig kötelezettséget vállal arra, hogy a megrendelt áru ellenértékét -az általa választott módon- megtéríti, illetve a részére kiszállított árut - az általa megadott címen ..
tovább »

Halak, Teknősök


- Tavi
- Akváriumi
© 2015 eledeldiszkont.hu - Minden jog fenntartva! Online Vitarendezés

Cards Cards Árgép