eledeldiszkont.hu

Ügyfélszolgálat: hétfőtől-péntekig 10-16 óráig

Telefonszám: +36-30/975-1818

E-mail: info@eledeldiszkont.hu

A kosár üres!

Keresés

Keresés

Kategóriák

Kategóriák

Menü
Hírlevélre feliratkozás

Hírlevélre feliratkozás

Akciós termékünk

Akciós termékünk

Kennels Favourite Active Rings 20 kg

Kennels Favourite Active Rings 20 kg

14.990 Ft


Nyúl-élet

2019. április 15.

A Húsvéthoz közeledve fontosnak tartjuk, hogy valódi megfontolás tárgya legyen egy nyúl befogadása és ne pillanatnyi, égető vágy, amelynek közös erőtlenséggel engedünk, hiszen annyira édes szőrmókról van szó, hogy igen nehéz neki ellenállni…
Tényeket szeretnénk elétek tárni a nyulak tartásával kapcsolatban, amelyek reményeink szerint segítenek felelősségteljes döntést hozni.


A nyulak a rágcsálók rendjébe tartoznak, tehát folyamatosan növő, kettőzött metszőfogaik vannak. Hosszú életűek - ezen besorolásukhoz képest -, hiszen 6-10 évig is élnek. Ivarérettségükre 6 hónapos koruktól lehet számítani, vemhességi idejük 1 hónap, és általában 4-10 kölyköt fialnak. A tenyészidőszak januártól októberig, tehát majd’ egész évben tart.


Vásárolhatóak különbözően kialakított ketrecek, kifutók lakásban tartott nyuszik részére, de tudnunk kell, hogy gyakori bélsár ürítésük miatt sűrű tisztítási procedúra megvalósítása szükséges ahhoz, hogy rendben legyenek. Alomanyagként jó nedvszívó anyagra van szükség, mint a macskaalom, vagy jó minőségű faforgács, valamint bőséges szárított réti szénára, amely eleséget is jelent számukra. A lakás hőmérséklete 18-25 C fok között megfelelő a tartáshoz, és fontos kerülni a huzatos helyeket, ablak, ajtó közelében, erkélyen, teraszon nem megfelelő a környezet számukra.
Gyakori, illetve könnyen kialakuló betegségeik túlnyomó részét a nem megfelelő táplálás okozza. Láz, nehezített légzés, a legkülönbözőbb bélproblémák, szem-, és fülbetegségek. Akár egy nem oda illő étkezés is megbéníthatja a bélműködését, melyet az állat nem képes túlélni.
Fertőzővírusos betegségek közül a myxomatosis bír a legnagyobb jelentőséggel. Ezt a vírust vérszívó élősködők terjesztik.
Amennyiben úgy érzed, hogy képes vagy egy ilyen mértékű elköteleződésre, úgy segítségedre leszünk a felkészülésben.


http://www.eledeldiszkont.hu/ragcsalo/nyul/panzi-reti-szena-5-l

Felhasználási feltételek


;lyai:

A felső menüsorokban található linkekre klikkelve megtekintheti az áruházhoz kapcsolódó alapvető tudnivalókat, a céginformációkat, szállítási feltételeket, ügyfélszolgálat telefonszámát, adatkezelés szabályait. A bal felső sarokban található "eledeldiszkont" logóra kattintva, minden esetben visszatérhet a főoldalra. A bal oldali oszlopban a kereső és a kategóriák linkjei, a középső oszlopban az újdonságaink és az akciós termékeink találhatóak. Az áruh&aac...
tovább »

Szállítás és garancia


Kérjük, rendelése megkezdése előtt olvassa el az általános szerződési feltételeket, a használat szabályait, az esetlegesen felmerülő kérdések tisztázása érdekében. Rendelése feladásával elismeri az ÁSZF -et, melynek értelmében, a megrendelő és a RÉVA Kft. között távollevők közötti szerződés jön létre. A Réva Kft. kötelezettséget vállal, hogy az ÁSZF-ben leírtak szerint jár el, a megrendelő pedig kötelezettséget vállal arra, hogy a megrendelt áru ellenértékét -az általa választott módon- megtéríti, illetve a részére kiszállított árut - az általa megadott címen ..
tovább »

Halak, Teknősök


- Tavi
- Akváriumi

Egyéb eledel


- Görény
© 2015 eledeldiszkont.hu - Minden jog fenntartva! Online Vitarendezés

Cards Cards Árgép