Nyerj őszi immunerősítést kedvencednek!

eledeldiszkont.hu

A kosár üres!

Keresés

Keresés

Kategóriák

Kategóriák

Menü
Hírlevélre feliratkozás

Hírlevélre feliratkozás

Legújabb termékünk

Legújabb termékünk

YOYO Wellness eledel törpehörcsögöknek (1000 ml)

YOYO Wellness eledel törpehörcsögöknek (1000 ml)

570 Ft

royalcanin

NYERJ ŐSZI IMMUNERŐSÍTÉST!

2022. szeptember 25.

„NYERJ ŐSZI IMMUNERŐSÍTÉST KEDVENCEDNEK” néven játékot hirdet az ELEDELDISZKONT.HU webáruház azon magánszemélyek részére, akik szeretnének részt venni egy játékos kihíváson. A játékban bárki részt vehet, aki érvényes Facebook- vagy Instagram-profillal rendelkezik.

A JÁTÉK IDŐTARTAMA:
2022. szeptember 14. - október 04.

A JÁTÉK MEGVALÓSULÁSÁNAK HELYE:

az eledeldiszkont.hu Facebook-oldala (https://www.facebook.com/eledeldiszkont)
és Instagram-oldala (https://www.instagram.com/eledeldiszkont.hu/)

A játék menete:
A Réva Kft., az eledeldiszkont.hu webáruház üzemeltetője (továbbiakban: Szervező) 2022. szeptember 14-én közzétette „Játssz és nyerj” felhívását Facebook- és Instagram-oldalán. Az érvényes Facebook- és Instagram-profillal rendelkező magánszemélyek a feltüntetett fotót kedvelik. A Szervező által meghirdetett játéksorsoláson történő részvétel feltétele az eledeldiszkont.hu játékában feltüntetett fotó kedvelése (like-olása) és megosztása. A játékban történő részvétel díjmentes.
A játékban résztvevő magánszemély (továbbiakban: Játékos) által adott komment tartalmáért teljes jogi felelősség a Játékost terheli. A Szervező felelősségét kifejezetten kizárja.
Amennyiben a Játékos hozzászólása beletartozik a Meta Közösségi alapelveiben szereplő meg nem engedett tartalmak kategóriába, úgy válasza a Szervező által azonnal törlésre kerül.
A likeolással a Játékos feltétel nélküli beleegyezését adja ahhoz, hogy amennyiben nyertesként kisorsolásra kerül, úgy neve megjelenik a Szervező által, a nyereménysorsolás eredményéről készített Facebook-bejegyzésben. A Játékos vállalja továbbá, hogy az eledeldiszkont.hu promotálása céljából a játékban való részvétel nyilvános szerepléssel járhat.



NYEREMÉNYSORSOLÁS:
2022. október 04. 15 óra

EREDMÉNYHIRDETÉS:
2022. október 04. 20 óra


A JÁTÉK NYEREMÉNYE:
1 Őszi immunerősítő csomag kedvencének

 

A sorsolásokon kisorsolt nyertes a nyereményt ajándékutalvány formájában kapja meg, melyet a Szervező elektronikus úton küld el a nyertesnek. A nyertes nevét a Szervező az eledeldiszkont.hu Facebook-oldalon teszi közzé. A nyertest a Szervező elektronikus üzenet formájában értesíti. A díjhoz esetlegesen kapcsolódó valamennyi adózási kötelezettség teljesítése, illetve annak összegének megfizetése a Szervezőt terheli.

A Szervező fenntartja a jogot, hogy amennyiben valamely Játékos részéről bármilyen manipulációt, visszaélést, illetve a nyereményjáték szellemével, céljával bármilyen módon összeférhetetlen vagy azt sértő magatartást tapasztal, vagy ennek megalapozott gyanúja felmerül, az érintett Játékost a „Nyerj őszi immunerősítést” nyereményjátékból indoklás nélkül kizárja.

Jelen promóciót a Meta nem támogatja, nem hagyta jóvá, nem kezeli, illetve semmilyen tekintetben nem kapcsolódik hozzá.

Kellemes szórakozást és sok sikert kívánunk!

az eledeldiszkont.hu csapata


További termékeink


FRONTPRO Rágótabletta bolha és kullancs ellen (2-4kg)

FRONTPRO Rágótabletta bolha és kullancs ellen (2-4kg)

9.290 Ft

bővebben ›
Pedigree Junior Tubos

Pedigree Junior Tubos

330 Ft

bővebben ›
Vitakraft szilikonos macskaalom

Vitakraft szilikonos macskaalom

2.690 Ft

bővebben ›
Purina DOG CHOW Mature Senior báránnyal száraz kutyaeledel

Purina DOG CHOW Mature Senior báránnyal száraz kutyaeledel

3.562 Ft

bővebben ›
TRIXIE Kutyamedence

TRIXIE Kutyamedence

8.450 Ft

bővebben ›
HAPPY CAT Sensitive Niere (Vesediéta) kímélő eledel macskáknak

HAPPY CAT Sensitive Niere (Vesediéta) kímélő eledel macskáknak

1.549 Ft

bővebben ›

Felhasználási feltételek

: Verdana, sans-serif;">A felső menüsorokban található linkekre klikkelve megtekintheti az áruházhoz kapcsolódó alapvető tudnivalókat: céginformációk, ÁSZF, Ügyfélszolgálati elérhetőségek, termékinformációk. A bal felső sarokban található "eledeldiszkont" logóra kattintva minden esetben visszatérhet a főoldalra. A bal oldali oszlopban a kereső és a kategóriák linkjei, valamint a hírlevélre történő feliratkozás lehetősége található. A középső oszlopban az újdonságaink és az akció...
tovább »

Szállítás és garancia


Kérjük, rendelése megkezdése előtt olvassa el az Általános Szerződési Feltételeket és a használat szabályait az esetlegesen felmerülő kérdések tisztázása érdekében.

A webáruház használatával, regisztrációval vagy megrendelés elküldésével Ön elfogadja és magára nézve kötelezőnek ismeri el a jelen Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) rendelkezéseit, és tudomásul veszi az Adatvédelmi tájékoztatóban és az El&aacu..
tovább »

© 2015 eledeldiszkont.hu - Minden jog fenntartva! Online Vitarendezés

Cards Cards Árgép