eledeldiszkont.hu

Ügyfélszolgálat: hétfőtől-péntekig 10-16 óráig

Telefonszám: +36-30/975-1818

E-mail: info@eledeldiszkont.hu

A kosár üres!

Keresés

Keresés

Kategóriák

Kategóriák

Menü
Hírlevélre feliratkozás

Hírlevélre feliratkozás

Legújabb termékünk

Legújabb termékünk

Royal Canin Care Nutrition Dental MAXI száraz táp

Royal Canin Care Nutrition Dental MAXI száraz táp

15.600 Ft


Macska az őszben

2019. szeptember 26.

Kijárós és kinti macskáknál érdemes pár dologra külön figyelni, ha megérkezik a hűvös idő!
Bizony éjszakánként már igen zimankós a hőmérséklet.

Figyelj oda az étvágyára! Sőt, kinti macskáknál onnan jól lehet látni a hideg közeledtét, hogy beindul a nyári bunda levedlése, és jön a téli tömöttebb szőr növekedése. Nemcsak a nagyobb, tömöttebb bunda miatt látszanak azonban teltebbnek ilyenkor a cicák, hanem egy kicsit jobban odafigyelnek a táplálékbevitelre is. A macskák nem eszik túl magukat, annyi élelmet fognak most is elfogyasztani, ami a hidegebb időben megfelelő nekik.
A téli bunda azonban nem elég az esős, hűvös ősz, még kevésbé a hideg tél átvészeléséhez. Fontos, hogy a cica alvóhelyét kint elég védett, száraz helyre tedd, és folyamatosan elérhető legyen. Ha sötétedés után ér haza, akkor is be tudjon kuckózni.

A száraz tápok között válogassatok bátran webshopunkban, rengeteg, igazán fajtára specializált csemegét találtok kedvenceiteknek!
http://www.eledeldiszkont.hu/macska/eledelek-taplalekkiegeszitok

Felhasználási feltételek
A felső menüsorokban található linkekre klikkelve megtekintheti az áruházhoz kapcsolódó alapvető tudnivalókat, a céginformációkat, szállítási feltételeket, ügyfélszolgálat telefonszámát, adatkezelés szabályait. A bal felső sarokban található "eledeldiszkont" logóra kattintva, minden esetben visszatérhet a főoldalra. A bal oldali oszlopban a kereső és a kategóriák linkjei, a középső oszlopban az újdonságaink és az akciós termékeink találhatóak. Az áruházu...
tovább »

Szállítás és garancia


Kérjük, rendelése megkezdése előtt olvassa el az általános szerződési feltételeket, a használat szabályait, az esetlegesen felmerülő kérdések tisztázása érdekében. Rendelése feladásával elismeri az ÁSZF -et, melynek értelmében, a megrendelő és a RÉVA Kft. között távollevők közötti szerződés jön létre. A Réva Kft. kötelezettséget vállal, hogy az ÁSZF-ben leírtak szerint jár el, a megrendelő pedig kötelezettséget vállal arra, hogy a megrendelt áru ellenértékét -az általa választott módon- megtéríti, illetve a részére kiszállított árut - az általa megadott címen ..
tovább »

Halak, Teknősök


- Tavi
- Akváriumi

Egyéb eledel


- Görény
© 2015 eledeldiszkont.hu - Minden jog fenntartva! Online Vitarendezés

Cards Cards Árgép