Hám vagy nyakörv - 1. rész

eledeldiszkont.hu

Ügyfélszolgálat: hétfőtől-péntekig 10-16 óráig

Telefonszám: +36-30/218 36 37

E-mail: info@eledeldiszkont.hu

A kosár üres!

Kedves Ügyfeleink!

Felhívjuk figyelmüket, hogy ügyfélszolgálati telefonszámunkon nem áll módunkban rendelést felvenni. Kérjük, használják a webáruház működését a rendelések leadásához!

Keresés

Keresés

Kategóriák

Kategóriák

Menü
Hírlevélre feliratkozás

Hírlevélre feliratkozás

Legújabb termékünk

Legújabb termékünk

SIMPLE csomag

SIMPLE csomag

8.490 Ft

royalcanin

Hám vagy nyakörv - 1. rész

2020. június 3.

A kutyák felszerelésének világában még a legtapasztaltabb gazdik is el tudnak bizonytalanodni, hogy melyik a legmegfelelőbb kutyusa számára: hám vagy nyakörv?


Mindkét felszerelésnek megvannak a maga előnyei és hátrányai. Inkább úgy kellene feltenni a kérdést, hogy mi a jó az én kedvencemnek?


A választás leginkább 3 dologtól függ:
- a viselkedésbeli és képzési célok
- a kutya mérete és testfelépítése
- bizonyos egészségi állapotok megléte


Nyakörv
A nyakörv nem más, mint általában egy darab bőr vagy textil, amit a kutyánk nyaka köré rakunk. A hagyományos megoldás a kutyasétáltatáshoz egyértelműen a nyakörv, mivel megfelelő a kutyák irányításához és kordában tartásához. Ha az állat nem húzza a pórázt, és nincsenek légzési nehézségei nagyszerű választás, hiszen teljesen egyszerű, funkcionális kiegészítő. Manapság már mindenki megtalálja a kutyusa egyéniségének megfelelő darabot. Kiegészítője a póráz, már még inkább segíti az irányítást.


Kisméretű kutyák körében legelterjedtebb az úgynevezett flexi póráz, a kutya szabadon szaladgálhat, amíg a póráz engedi. Rendkívül jó választás, ha nem szeretnénk kutyáinkat szabadon engedni.


Trixie kutyapóráz

Fojtó nyakörv

Nem a legjobb megoldás a kutyák számára, de vannak kivételek. Használata nagyobb testű, nehezen kezelhető kutyáknál eredményre vezethet. Csak ideiglenes használatra ajánlott, hiszen célunk vele a kontrol és tanítás.


Trinixie egysoros fojtónyakörv

Hasznos lehet, ha nyakörv mellé használunk kullancs- és bolhairtó nyakörvet is, így megvédhetjük kutyánkat az élősködőkkel szemben. Áruházunkban megtalálható Kiltix nyakörvek akár 7 hónapig védelmet nyújtanak a bolhák és kullancsok ellen.


Kiltix nyakörv külső élősködők ellen


Következő bejegyzésünkben a hámokról lesz szó, addig is látogassatok el weboldalunkra, mely a nap 24 órájában áll rendelkezésetekre.


 


További termékeink


Friskies Adult válogatások

Friskies Adult válogatások

454 Ft

bővebben ›
Acana Adult Dog kutyaeledel (csirke)

Acana Adult Dog kutyaeledel (csirke)

18.200 Ft

bővebben ›
Happy Dog konzerv LAMM PUR

Happy Dog konzerv LAMM PUR

6.840 Ft

bővebben ›
Reno száraz macskaeledel 1 kg

Reno száraz macskaeledel 1 kg

550 Ft

bővebben ›
Lavet Senior multivitamin kutyáknak

Lavet Senior multivitamin kutyáknak

650 Ft

bővebben ›
Trixi kutyaruha M-es 30395

Trixi kutyaruha M-es 30395

4.700 Ft

bővebben ›

Felhasználási feltételekA felső menüsorokban található linkekre klikkelve megtekintheti az áruházhoz kapcsolódó alapvető tudnivalókat, a céginformációkat, szállítási feltételeket, ügyfélszolgálat telefonszámát, adatkezelés szabályait. A bal felső sarokban található "eledeldiszkont" logóra kattintva, minden esetben visszatérhet a főoldalra. A bal oldali oszlopban a kereső és a kategóriák linkjei, a középső oszlopban az újdonságaink és az akciós termékeink találhatóak. Az áruházu...
tovább »

Szállítás és garancia


Kérjük, rendelése megkezdése előtt olvassa el az általános szerződési feltételeket, a használat szabályait, az esetlegesen felmerülő kérdések tisztázása érdekében. Rendelése feladásával elismeri az ÁSZF -et, melynek értelmében, a megrendelő és a RÉVA Kft. között távollevők közötti szerződés jön létre. A Réva Kft. kötelezettséget vállal, hogy az ÁSZF-ben leírtak szerint jár el, a megrendelő pedig kötelezettséget vállal arra, hogy a megrendelt áru ellenértékét -az általa választott módon- megtéríti, illetve a részére kiszállított árut - az általa megadott címen ..
tovább »

Halak, Teknősök


- Tavi
- Akváriumi
© 2015 eledeldiszkont.hu - Minden jog fenntartva! Online Vitarendezés

Cards Cards Árgép