eledeldiszkont.hu

Ügyfélszolgálat: hétfőtől-péntekig 10-16 óráig

Telefonszám: +36-30/975-1818

E-mail: info@eledeldiszkont.hu

A kosár üres!

Keresés

Keresés

Kategóriák

Kategóriák

Menü
Hírlevélre feliratkozás

Hírlevélre feliratkozás

Akciós termékünk

Akciós termékünk

Happy Dog Natur Croq ACTIV 15 kg

Happy Dog Natur Croq ACTIV 15 kg

9.590 Ft


Érkezik a tavasz, érkeznek az élősködők

2019. március 8.

Érkezik a tavasz!

A paraziták kedvenceink legfőbb ellenségei, így miénk, gazdiké is.
A szúnyogok a sokat hallott szívférgesség veszélyét hordozhatják magukban kutyáinkkal szemben. A bolhák allergiás reakciót váltanak ki elsősorban, ami fokozott viszketést, szőrhullást eredményez, ám néhány, vér útján terjedő betegség transzportőre is lehet. Mivel petéiket az állat szőrére csak lazán ragasztják fel, így onnan lesodródva könnyen átkerülhetnek az emberre.
A fő gaztevő mégis a kullancs a sorban. A kullancsok többféle fertőző betegséget is közvetítenek. A kutyák felé többek között a babesiosis-t. A megfertőződött állatokban pár napos lappangási idő után súlyos klinikai tünetek jelentkeznek. Macskák esetében a haemobartonellosis, azaz a macskák vérszegénysége, amely akár egy verekedés során is utat talál magának következő áldozata felé. Nem utolsó sorban a Lyme-kór kialakulásáért is a kullancs felelhet, ami az emberre is nagy veszélyt jelent.
Annak tükrében, hogy számos betegség az emberre is átterjedhet, érdemes nagyon komolyan venni a kedvenceden talált csípéseket.
Különösen tavasztól az ősz végéig okozhatnak sok bosszúságot és kellemetlen perceket az élősködők, hiszen ezekben az évszakokban a legaktívabbak.

A hangsúly a prevención legyen !
A legjobb orvosság a megelőzés, azaz ha csökkented a rizikófaktorokat a kórokozókkal szemben. Ez persze nem azt jelenti, hogy zárd be odahaza a négy fal közé. Séták, kiruccanások után ajánlott tüzetesen átvizsgálni kedvenceink bőrfelületét. Nagyon fontos továbbá, hogy a preventálás céljából elérhető készítményeket használjuk. Soha ne használj ember számára készült rovarriasztó szereket kisállatodon. Ezek a termékek veszélyesek, mérgezők lehetnek a kutya, macska számára.
Az alábbi linkeken megtalálhatod a legmegfelelőbb védelmi eszközöket.

http://www.eledeldiszkont.hu/macska/higienia-apolas-vedelem

http://www.eledeldiszkont.hu/kutya/higienia-apolas-vedelem

Felhasználási feltételek
A felső menüsorokban található linkekre klikkelve megtekintheti az áruházhoz kapcsolódó alapvető tudnivalókat, a céginformációkat, szállítási feltételeket, ügyfélszolgálat telefonszámát, adatkezelés szabályait. A bal felső sarokban található "eledeldiszkont" logóra kattintva, minden esetben visszatérhet a főoldalra. A bal oldali oszlopban a kereső és a kategóriák linkjei, a középső oszlopban az újdonságaink és az akciós termékeink találhatóak. Az áruházu...
tovább »

Szállítás és garancia


Kérjük, rendelése megkezdése előtt olvassa el az általános szerződési feltételeket, a használat szabályait, az esetlegesen felmerülő kérdések tisztázása érdekében. Rendelése feladásával elismeri az ÁSZF -et, melynek értelmében, a megrendelő és a RÉVA Kft. között távollevők közötti szerződés jön létre. A Réva Kft. kötelezettséget vállal, hogy az ÁSZF-ben leírtak szerint jár el, a megrendelő pedig kötelezettséget vállal arra, hogy a megrendelt áru ellenértékét -az általa választott módon- megtéríti, illetve a részére kiszállított árut - az általa megadott címen ..
tovább »

Halak, Teknősök


- Tavi
- Akváriumi

Egyéb eledel


- Görény
© 2015 eledeldiszkont.hu - Minden jog fenntartva! Online Vitarendezés

Cards Cards Árgép