A jó kuckó titka

eledeldiszkont.hu

Ügyfélszolgálat: hétfőtől-péntekig 10-16 óráig

Telefonszám: +36-30/218 36 37

E-mail: info@eledeldiszkont.hu

A kosár üres!

Kedves Ügyfeleink!

Felhívjuk figyelmüket, hogy ügyfélszolgálati telefonszámunkon nem áll módunkban rendelést felvenni. Kérjük, használják a webáruház működését a rendelések leadásához!

Keresés

Keresés

Kategóriák

Kategóriák

Menü
Hírlevélre feliratkozás

Hírlevélre feliratkozás

Legújabb termékünk

Legújabb termékünk

SIMPLE csomag

SIMPLE csomag

8.490 Ft

royalcanin

A jó kuckó titka

2020. február 3.

Sokféle fekhely opcióval találkozhatunk, rengeteget készítettek házilag is. Mindig kedvencünk dönt, hogy valójában megfelelő-e az elkészült vagy megvásárolt remekmű.
Van némi tapasztalatunk, többek között visszajelzéseitek alapján, melynek most egy részét megosztjuk veletek. :)
Vannak megvásárolható műanyag fekhelyek, amelyek tisztántartása a legegyszerűbb mind közül. Ebbe varrhatunk/vehetünk párnát, tehetünk plédet, pokrócot. Arra kell figyelni, hogy minél kevésbé legyen macerás a szőrtől való szabadulás a textilen. A műanyag mellett szól az is, hogy nem tudnak benne megbújni a bogarak, illetve ha mégis volna, könnyen észrevehető, eltávolítható.

Azon textil borítású fekhelyek, amelyeknek a huzata sem tisztítható, vagy teljes egészében nem mosható, higiéniai szempontokból nem a legcélszerűbbek tehát. Gondoljunk csak bele, ha egy számára fárasztó sétából hazatérünk, és mosakodás, törölközés helyett az első dolga az lesz, hogy belehuppanjon, napokig kell nélkülöznie, ha újra tisztán akarjuk rendelkezésére bocsátani.
Ám vannak például vízlepergetős, törölhető huzattal borított szivacsok, amelyek megfelelő középutat jelenthetnek a rideg, ám higiénikus műanyag, valamint a puha párnák között.

Vigyázzatok rájuk, kényelmükre, és saját kényelmetekre is. :)


További termékeink


Trixi macskajáték 4067

Trixi macskajáték 4067

400 Ft

bővebben ›
Royal Canin EDUC

Royal Canin EDUC

6.920 Ft

bővebben ›
Pro Plan Small & Mini Puppy Optistart csirkében gazdag száraz kutyaeledel 700 g

Pro Plan Small & Mini Puppy Optistart csirkében gazdag száraz kutyaeledel 700 g

1.490 Ft

bővebben ›
Royal Medium Junior

Royal Medium Junior

2.200 Ft

bővebben ›
Lavet bőrtápláló tabletta kutyáknak 50 g

Lavet bőrtápláló tabletta kutyáknak 50 g

800 Ft

bővebben ›
Pedigree Biscrock jutalomfalat

Pedigree Biscrock jutalomfalat

700 Ft

bővebben ›

Felhasználási feltételekA felső menüsorokban található linkekre klikkelve megtekintheti az áruházhoz kapcsolódó alapvető tudnivalókat, a céginformációkat, szállítási feltételeket, ügyfélszolgálat telefonszámát, adatkezelés szabályait. A bal felső sarokban található "eledeldiszkont" logóra kattintva, minden esetben visszatérhet a főoldalra. A bal oldali oszlopban a kereső és a kategóriák linkjei, a középső oszlopban az újdonságaink és az akciós termékeink találhatóak. Az áruházu...
tovább »

Szállítás és garancia


Kérjük, rendelése megkezdése előtt olvassa el az általános szerződési feltételeket, a használat szabályait, az esetlegesen felmerülő kérdések tisztázása érdekében. Rendelése feladásával elismeri az ÁSZF -et, melynek értelmében, a megrendelő és a RÉVA Kft. között távollevők közötti szerződés jön létre. A Réva Kft. kötelezettséget vállal, hogy az ÁSZF-ben leírtak szerint jár el, a megrendelő pedig kötelezettséget vállal arra, hogy a megrendelt áru ellenértékét -az általa választott módon- megtéríti, illetve a részére kiszállított árut - az általa megadott címen ..
tovább »

Halak, Teknősök


- Tavi
- Akváriumi
© 2015 eledeldiszkont.hu - Minden jog fenntartva! Online Vitarendezés

Cards Cards Árgép