A jó kuckó titka

eledeldiszkont.hu

Ügyfélszolgálat: hétfőtől-péntekig 10-16 óráig

Telefonszám: +36-30/975-1818

E-mail: info@eledeldiszkont.hu

A kosár üres!

Keresés

Keresés

Kategóriák

Kategóriák

Menü
Hírlevélre feliratkozás

Hírlevélre feliratkozás

Legújabb termékünk

Legújabb termékünk

SIMPLE csomag

SIMPLE csomag

11.490 Ft

royalcanin

A jó kuckó titka

2020. február 3.

Sokféle fekhely opcióval találkozhatunk, rengeteget készítettek házilag is. Mindig kedvencünk dönt, hogy valójában megfelelő-e az elkészült vagy megvásárolt remekmű.
Van némi tapasztalatunk, többek között visszajelzéseitek alapján, melynek most egy részét megosztjuk veletek. :)
Vannak megvásárolható műanyag fekhelyek, amelyek tisztántartása a legegyszerűbb mind közül. Ebbe varrhatunk/vehetünk párnát, tehetünk plédet, pokrócot. Arra kell figyelni, hogy minél kevésbé legyen macerás a szőrtől való szabadulás a textilen. A műanyag mellett szól az is, hogy nem tudnak benne megbújni a bogarak, illetve ha mégis volna, könnyen észrevehető, eltávolítható.

Azon textil borítású fekhelyek, amelyeknek a huzata sem tisztítható, vagy teljes egészében nem mosható, higiéniai szempontokból nem a legcélszerűbbek tehát. Gondoljunk csak bele, ha egy számára fárasztó sétából hazatérünk, és mosakodás, törölközés helyett az első dolga az lesz, hogy belehuppanjon, napokig kell nélkülöznie, ha újra tisztán akarjuk rendelkezésére bocsátani.
Ám vannak például vízlepergetős, törölhető huzattal borított szivacsok, amelyek megfelelő középutat jelenthetnek a rideg, ám higiénikus műanyag, valamint a puha párnák között.

Vigyázzatok rájuk, kényelmükre, és saját kényelmetekre is. :)


További termékeink


Royal Canin Maltese Adult száraz táp

Royal Canin Maltese Adult száraz táp

1.575 Ft

bővebben ›
Happy Dog Supreme Senior kutyaeledel

Happy Dog Supreme Senior kutyaeledel

1.500 Ft

bővebben ›
Happy Dog SUPREME SNACK

Happy Dog SUPREME SNACK

445 Ft

bővebben ›
Happy Dog JUNIOR GRAINFREE

Happy Dog JUNIOR GRAINFREE

1.650 Ft

bővebben ›
Panzi tavi antiklór

Panzi tavi antiklór

990 Ft

bővebben ›
Trixi macskatál 200 ml

Trixi macskatál 200 ml

550 Ft

bővebben ›

Felhasználási feltételekA felső menüsorokban található linkekre klikkelve megtekintheti az áruházhoz kapcsolódó alapvető tudnivalókat, a céginformációkat, szállítási feltételeket, ügyfélszolgálat telefonszámát, adatkezelés szabályait. A bal felső sarokban található "eledeldiszkont" logóra kattintva, minden esetben visszatérhet a főoldalra. A bal oldali oszlopban a kereső és a kategóriák linkjei, a középső oszlopban az újdonságaink és az akciós termékeink találhatóak. Az áruházu...
tovább »

Szállítás és garancia


Kérjük, rendelése megkezdése előtt olvassa el az általános szerződési feltételeket, a használat szabályait, az esetlegesen felmerülő kérdések tisztázása érdekében. Rendelése feladásával elismeri az ÁSZF -et, melynek értelmében, a megrendelő és a RÉVA Kft. között távollevők közötti szerződés jön létre. A Réva Kft. kötelezettséget vállal, hogy az ÁSZF-ben leírtak szerint jár el, a megrendelő pedig kötelezettséget vállal arra, hogy a megrendelt áru ellenértékét -az általa választott módon- megtéríti, illetve a részére kiszállított árut - az általa megadott címen ..
tovább »

Halak, Teknősök


- Tavi
- Akváriumi
© 2015 eledeldiszkont.hu - Minden jog fenntartva! Online Vitarendezés

Cards Cards Árgép