eledeldiszkont.hu

Ügyfélszolgálat: hétfőtől-péntekig 10-16 óráig

Telefonszám: +36-30/975-1818

E-mail: info@eledeldiszkont.hu

A kosár üres!

Keresés

Keresés

Kategóriák

Kategóriák

Menü
Hírlevélre feliratkozás

Hírlevélre feliratkozás

Akciós termékünk

Akciós termékünk

FELIX FANTASTIC Junior csirkével aszpikban

FELIX FANTASTIC Junior csirkével aszpikban

160 Ft


„Hat láb, két szív, egy büszkeség!”

2019. április 9.

A HDR a Hard Dog Race mozaikszava, ami igen beszédes számunkra. Azonban megtévesztő lehet, hiszen a kutyák nem önállóan viszik végig a futamot, hanem gazdáikkal az oldalukon. Olyan gazdik és kedvenceik részére kiváló kikapcsolódás, akik szeretik a kihívásokat, nem áll messze tőlük a testmozgás, és megmérettetnék magukat együtt, csapatként.
Nem csak az időtényező határozza meg az élményt, sőt! Akadályokkal nehezített pályával áll szemben minden induló, valamint önmagával, kutyája akaratával, félelmeikkel.
Nagyon erős pályáról van szó, de legalább ilyen erősen ható élményt nyújt. A közösen elért siker pedig fantasztikus érzés a verseny végén!
A versenyszabályzat fontos pontja többek között, hogy kizárólag hámmal és futóövvel, illetve hámmal és pórázzal lehet indulni a versenyen! Ehhez szükséges eszközökkel állunk rendelkezésedre.

http://www.eledeldiszkont.hu/kutya/nagytermetu/trixi-softline-kutyahamok

A HDR Base 6 km távot foglal magába, 16 darab akadállyal.
A verseny 2019.04.20-án, szombaton, a törökmezei kalandparkban kerül megrendezésre. Jelentkezni az alábbi linken van lehetőség. www.harddograce.hu/nevezes/

Hozd el családodat, barátaidat is, akik a pálya mellett szurkolhatnak, vagy részt vehetnek az INGYENES programokon.

forrás: harddograce.hu

Felhasználási feltételek


;lyai:

A felső menüsorokban található linkekre klikkelve megtekintheti az áruházhoz kapcsolódó alapvető tudnivalókat, a céginformációkat, szállítási feltételeket, ügyfélszolgálat telefonszámát, adatkezelés szabályait. A bal felső sarokban található "eledeldiszkont" logóra kattintva, minden esetben visszatérhet a főoldalra. A bal oldali oszlopban a kereső és a kategóriák linkjei, a középső oszlopban az újdonságaink és az akciós termékeink találhatóak. Az áruh&aac...
tovább »

Szállítás és garancia


Kérjük, rendelése megkezdése előtt olvassa el az általános szerződési feltételeket, a használat szabályait, az esetlegesen felmerülő kérdések tisztázása érdekében. Rendelése feladásával elismeri az ÁSZF -et, melynek értelmében, a megrendelő és a RÉVA Kft. között távollevők közötti szerződés jön létre. A Réva Kft. kötelezettséget vállal, hogy az ÁSZF-ben leírtak szerint jár el, a megrendelő pedig kötelezettséget vállal arra, hogy a megrendelt áru ellenértékét -az általa választott módon- megtéríti, illetve a részére kiszállított árut - az általa megadott címen ..
tovább »

Halak, Teknősök


- Tavi
- Akváriumi

Egyéb eledel


- Görény
© 2015 eledeldiszkont.hu - Minden jog fenntartva! Online Vitarendezés

Cards Cards Árgép